serioux-sw-971tabCei de la Serioux au lansat recent SW 971TAB – prima tableta romaneasca ce vine cu sistemul de operare Windows 8. Pana acum producatorii autohtoni si-au echipat device-urile doar cu Android OS, asa ca initiativa celor de la Serioux trebuie aplaudata.

Serioux SW 971TAB vine cu niste specificatii foarte interesante, display-ul avand o dimensiune de 9,7 inci. Sub carcasa gasim un procesor Dual Core si memorie RAM suficienta. Bineinteles ca si pretul este unul pe masura.

Desi tabletele cu Windows 8 nu sunt atat de apreciate precum cele ce ruleaza cu sistemul de operare Android, Serioux si-a lansat inima in dinti si a lansat recent Serioux SW 971TAB. Pe langa sitemul de operare, acest device vine cu un ecran IPS multitouch, ce are o dimensiune de 9,7 inci si o rezolutie de 1024 x 768 pixeli.

La partea hardware, tableta dispune de un procesor Intel Atom Dual-Core N2600 de 1,6 GHz. In ceea ce priveste spatiul de stocare trebuie specificat ca device-ul vine cu un SSD de 32 GB. De asemenea se poate atasa si un card microSD. In plus regasim si o camera web frontala, de 1,3 MP, ideala pentru video-conferinte.

Din pacate pretul anuntat nu este foarte accesibil, tableta urmand sa poata fi achizitionata in schimbul sumei de aproximativ 2.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.