404 Not Found


nginx
O să te uimească tableta de 7” a celor de la Evolio: X7! – TechMagazin

p-o-sa-te-uimeasca-tableta-de-7-a-celor-de-la-evolio-x7-273335

Cum încă mai suntem în perioada concediilor, gândul ne duce automat la timp liber și la gadget-urile care ne ușurează sau ne înseninează ziua, fie că este vorba de verificarea adresei de mail fără a mai deschide un PC sau laptop, de relaxare, cu ajutorul unui joc sau vizionând un film, sau de căutarea unor oferte bune de vacanță, pe internet.

Pentru toate aceste activități cel mai util gadget este o tabletă, iar mărimea cel mai bine vândută pe piața din România este cea de 7 inchi. În acest sens, una dintre cele mai fiabile tablete de 7 inchi lansate pe piața locală este tableta quad core Evolio X7. Tableta excelează atât la capitolul fiabilitate, cât și la design, avand o carcasă elegantă din aluminiu cu aspect compact.

Cu un ecran IPS Super HD și procesor Rockchip RK3188T, unul dintre procesoarele quad core Rockchip cu consum redus de energie, la o frecvență de 1,4 GHz, tableta X7 este ideală pentru vizionarea de videoclip-uri și filme la cea mai înaltă calitate.

X7 are o rezoluţie de 1280×800 pixeli și o densitate de 216 ppi (pixels per inch), una dintre cele mai performante de pe piață. Aceste specificații tehnice permit rularea mai multor aplicații simultan, iar jocurile cu grafică solicitantă rulează lin pe tableta celor de la Evolio. Activitățile care nu necesită o dotare tehnică avansată, cum sunt verificarea mail-ului sau navigarea pe internet se desfășoară cu mare ușurință, fără întreruperi sau lag.

X7 dispune de memorie internă de 16 GB, cu posibilitatea de a fi extinsă cu 32 GB prin card Micro SD, memorie RAM de 1GB, permite conectivitate prin bluetooth, modem extern 3G și Wi-Fi, și sincronizarea cu alte echipamente, de tip smartphone sau notebook.

De asemenea, Evolio X7 are preinstalat soft-ul de securitate Norton Mobile Security. Acesta protejează împotriva pierderii dispozitivului, furtului informațiilor confidențiale, phishing-ului sau site-urilor web periculoase, spam-ului sau a programelor malware de mobil și greyware.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.