404 Not Found


nginx
Noile laptopuri de la Lenovo – TechMagazin

lenovo-a-prezentat-noul-thinkpad-afla-detalii-620ac_article-main-image

Lenovo a lansat trei noi laptop-uri pentru utilizatorii individuali – Lenovo Z41, Lenovo Z51 şi Ideapad 100, în cadrul Lenovo Tech World, primul eveniment global exclusiv al companiei, care are loc la Beijing, a anunţat miercuri compania chineză, numărul 1 mondial în producţia de PC-uri.

Potrivit producătorului, noile laptop-uri Lenovo Z41 şi Lenovo Z51, de 14, respectiv 15 inch, sunt ideale atât pentru video streaming, cât şi pentru descărcarea melodiilor şi jocurilor şi, cu tehnologie WiFi 802.11 a/c avansată, măresc de până la trei ori viteza conexiunii la internet.

Proiectate pentru productivitate, noile laptop-uri sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 şi dispun de pană la 1 TB spaţiu de stocare. Lenovo Z51 şi Lenovo Z41 ies includ ca opţiuni de culoare negru abanos, alb mat şi roşu aprins (pentru modelele cu diagonală de 14 inci).

Laptop-ul Ideapad 100 în configuraţii cu procesor Intel BayTrail-M N3540, de pană la 500 GB de spaţiu de stocare pe HDD şi placă video integrată Intel Graphics, oferă procesare rapidă, spaţiu amplu de stocare şi imagini de calitate. Noul laptop Ideapad 100 funcţionează până la 4 ore fără a fi conectat la o sursă de curent, astfel încât utilizatorii pot lucra, naviga online şi viziona clipuri video cu întreruperi minime. Cu dimensiuni de doar 20,2 mm pentru diagonala de 14 inci şi 22,6 mm pentru cea de 15 inci, laptop-ul Ideapad 100 are finisaje de culoare negru abanos, preţul acestuia fiind de 249 dolari.

‘Noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 şi Ideapad 100 au fost create în mod special pentru clienţii care doresc un design simplu şi funcţional. Dar, aşa cum clienţii noştri sunt diferiţi, aşa sunt şi produsele noastre. Cele trei laptopuri oferă clienţilor noştri posibilitatea de a alege pe cel care este cel mai potrivit pentru ei – două laptop-uri specializate pentru multimedia şi unul potrivit pentru orice situaţie’, a declarat Bai Peng, vicepreşedinte şi director general Lenovo Notebook Business Unit, PC Group.

Noul laptop Lenovo Z51 de 15 inch va fi disponibil începând cu luna iunie la partenerii autorizaţi Lenovo. Noul laptop Lenovo Z51 laptop cu cameră opţională Intel RealSenseTM 3D, cu procesor Intel Core i5 şi memorie de 8GB are un preţ de pornire de la 2.999 lei, in timp ce notebook-urile Lenovo Ideapad 100 de 14 şi 15 inci au un preţ de pornire de la 1.499 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.