404 Not Found


nginx
MSI GT70 Dragon Edition 2 – un nou notebook bazat pe Intel Haswell – TechMagazin

MSI-GT70

Desi anuntul oficial legat de lansarea noilor procesoare Intel Haswell va fi facut abia peste 10 zile, pe 3 iunie 2013, din ce in ce mai multi producatori se grabesc sa anunte produse care integreaza noile chipset-uri.

Dupa ce am vazut ieri configuratiile celor doua noi notebook-uri Dell ce vor rula pe baza Intel Haswell, astazi este randul taiwanezilor de la MSI sa ne prezinte noua generatie de laptop-uri motorizate de Intel Haswell si placi video NVIDIA GeForce GTX 780M.

GT70 Dragon Edition 2, noul notebook MSI va avea un display generos de 17.3″, tastatura SteelSeries, SSD pentru stocare de date cu RAID 0 si trei iesiri video – totul gazduit intr-o carcasa cu o grosime de 21.8 mm si o greutate de 2.9 kg.

MSI are in plan si o versiune de dimensiuni mai mici a notebook-ului GT70 Dragon Edition 2 – acesta urmand sa aiba un display de 14” si o placa video ceva mai “slaba” GeForce GTX 760M. Dimensiunile mai mici ale acestui laptop il vor face sa fie si mai usor, greutatea lui fiind de doar 2 kg.

Cu siguranta, saptamana viitoare vom mai vedea si alte noi laptop-uri bazate pe noile procesoare Intel Haswell odata cu debutul Computex 2013 in Taiwan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.