Daca design-ul si intuitivitatea unui gadget sunt caracteristici care primeaza pentru tine, cu siguranta faci deja parte din fan clubul Apple. Insa, in cazul in care eziti atunci cand vine vorba sa alegi o tableta, trebuie sa stii ca un iPad are atuuri care, odata descoperite, s-ar putea sa te cucereasca pe loc.

Subtire, usor si rezistent, noul iPad Air este considerat de multi cea mai frumoasa tableta creata pana acum. Un produs premium, are preturi ce pot depasi 4.000 de lei, pentru varianta de 128 GB, cu 4G.

Conform producatorilor, iPad Air cantareste mai putin de 0,5 kg, este cu 28% mai usor si cu 20% mai subtire, iar volumul a fost redus cu 24%, fata de variantele anterioare. Accentul pe design nu i-a diminuat insa caracteristicile tehnice. Dimpotriva, cipul A7, conexiunile wireless si aplicatiile, impreuna cu noul sistem de operare iOS, 7 l-au facut mai puternic. Placa video iPad Air, PowerVR G6430, impreuna cu procesorul central si memoria RAM, fac ca aplicatiile grafice sa ruleze natural si cu efecte grafice incredibile – o caracteristica importanta pentru amatorii de jocuri.

IPAD_AIR_WI-FI_APPLE_SPACE_GREY-3

Comparativ cu iPad 3, iPad 4 cu Ecran Retina aduce, pe langa claritatea remarcabila a ecranului de 9,7 inch, o conexiune wireless mai rapida, dar si posibilitatea de conectare in retelele 4G. In plus, camera HD FaceTime si camera iSight de 5 MP de 1080p iti permit sa faci fotografii de o calitate foarte buna si inregistrari video HD.

Daca vrei o versiune foarte usor portabila, cu o rezolutie mult mai buna decat un iPad mini de generatie anterioara, poti alege varianta cu ecran Retina de 3,1 milioane de pixeli. Este perfect pentru citit sau jocuri, dar daca vrei sa vezi filme, ar fi mai bine sa alegi varianta standard si nu pe cea mini, pentru ca exista si voci critice la adresa claritatii ecranului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.