404 Not Found


nginx
EVOLIO X8 Fusion este tableta 2 în 1 – TechMagazin

EVOLIO X8 Fusion

X8 Fusion, tableta quad-core convertibilă, de 7,85”, a celor de la Evolio, poate fi folosită ca o tabletă, dar și ca un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de aluminiu care are și rol de protecție a ecranului când se află în poziție închisă.

Tastatura bluetooth atașată tabletei are un rol extrem de util,  simplificând modul de utilizare când se editează texte, tabele, sau alte documente similare. Tableta este ideală atat pentru de divertisment, cât și pentru activități mai serioase, cum ar fi editarea unor documente, verificarea corespondenței electronice sau rularea unor aplicații specializate.

Evolio X8 este o tabletă elegantă, cu o grosime de doar 6,8 mm, are un design compact, din aluminiu și o greutate de 300 de grame. Tableta are caracteristici tehnice excelente și este foarte fiabilă, cu un procesor quad-core, la 1,4 GHz, de la Rockchip, care asigură  o putere de operare crescută, păstrând în același timp un consum scăzut al energiei.

Tableta Evolio X8 se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, are memorie RAM de 1 GB și slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 și HDMI. Tableta Evolio X8 este disponibilă în două versiuni, una cu memorie internă de 8 GB, iar alta, pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare, cu 16 GB de Flash.

Tableta celor de la Evolio, X8, are preinstalate o serie de aplicații de conținut utile, dar si un soft de securitate, de la Norton, care protejează tableta și datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente pe piață. Sistemul Norton Mobile Security permite blocarea, ștergerea datelor de pe ea sau declanșarea unei alarme prin internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.