evolio-tabby-tableta-care-iti-face-copilul-mai-destept-1_size1

Tableta celor de la Evolio e realizata in parteneriat cu importanti producatori de software educational din Romania

Evolio a lansat sambata prima tableta din Romania special conceputa pentru copii. Gadgetul contine numeroase softuri educationale, care ii vor ajuta pe cei mici sa fie mai destepti. In plus, tableta e foarte rezistenta, astfel ca micutul tau o poate scapa pe jos si nu se intampla nimic.

Cumpara Tableta Evolio TABBY de pe eMAG.ro!

Tableta este li se adreseaza copiilor intre 2 si 12 ani si a fost conceputa de Evolio alaturi de companiile producatoare de soft educational PitiClic si Kidsopia.

„Pentru ca unii din cei mai pasionati utilizatori ai tabletelor pentru adulti sunt copiii, am luat decizia sa producem o tableta pentru copii. O tableta care ofera copiilor posibilitatea sa descopere povesti interactive, desene animate, aplicatii educative sau jocuri care stimuleaza inteligenta. Asa a aparut Tabby, o tableta 100% pentru copii!”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

In privinta specificatiilor, Tabby are cu ecran capacitiv de 7 inch, procesor ARM 1 GHZ, cu procesor grafic Mali400 multicore, conectivitate Wi-Fi si USB, memorie de 4GB precum si comutator de blocare a comenzilor.

Meniu este simplu, intuitiv, si exista preinstalate jocuri, povesti si alte aplicatii interactive pentru copii, toate in limba romana. In plus, prin intermediul Google Play, pe tableta se pot accesa zeci de mii de jocuri gratuite.

Cumpara Tableta Evolio TABBY de pe eMAG.ro!

Noutatea absoluta a noii tablete Evolio o reprezinta posibilitatea de control parental care previne accesul la aplicatii sau site-uri pentru adulti.

Designul tabletei este gandit astfel inca sa ofere protectie la lovituri, carcasa fiind construita din plastic cauciucat si silicon.  Tableta este disponibila incepand cu 21 ianuarie, la pretul de 449 lei, TVA inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.