reduceri_black_friday2013_domo_69245100

Retailerul Domo va organiza evenimentul Black Friday din acest an începând cu 22 noiembrie, în cele 97 de magazine din ţară şi în magazinul online. Pentru Black Friday, Domo îşi dublează stocul de televizoare şi va vinde tablete cu 200 lei.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Pentru a analiza cât mai detaliat aşteptările consumatorilor de Black Friday, Domo a derulat în perioada 1-15 noiembrie un sondaj completat de 4.642 de persoane, rezultatele acestuia contribuind la adaptarea ofertei şi îmbunătăţirea experienţei de cumpărare de Black Friday.

BLACK FRIDAY Astfel, în topul produselor pe care consumatorii intenţionează să le achiziţioneze de Black Friday se află tabletele (26,4%), urmate de televizoare (24,4%), telefoane (21%) şi laptop-uri (18,3%).

Potrivit studiului Domo, cea mai mare parte a românilor şi-au planificat achiziţii de Black Friday sub 1.000 de lei (aproape 60%, dintre care 27% sub 500 lei), urmate de bugete între 1.500-2.000 de lei (19,5 %).

BLACK FRIDAY „Oferta noastră de Black Friday este construită în jurul preferinţelor şi nevoilor consumatorilor. Pe baza opţiunilor lor, ne-am pregătit cu oferte din toate categoriile de produse şi pe toate palierele de preţ, astfel încât să răspundem cât mai bine aşteptărilor”, a declarat Ligia Roşu, Marketing Manager Domo.

Oferta Domo de Black Friday va include tablete cu preţuri sub 200 de Lei, precum şi laptop-uri şi notebook-uri cu configuraţii puternice la preţuri foarte mici şi reduceri substanţiale pentru zeci de modele din gama de top. De asemenea, cumpărătorii vor găsi la Domo smartphone-uri cu preţuri începând de la 299 de Lei, precum şi reduceri importante pentru produsele premium din această categorie.

BLACK FRIDAY. Pe segmentul de televizoare, Domo va dubla stocurile şi se va pregăti cu oferte şi mai bune pe toate palierele de preţ cu discount-uri în premiera.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.