404 Not Found


nginx
Cel mai avansat E-book Reader din lume in acest moment este la PC Garage – TechMagazin

Cititul ramane in continuare unul din hobby-urile multor oameni, ramane evadarea din cotidian care te ajuta sa visezi si sa te transpui in pielea difertelor persoanaje si sa parcurgi lumi nebanuite in aflarea diverselor lucruri.

Pentru aceasta pasiune, oamenii de la Amazon si-au dedicat ani buni de cercetare si au scos un produs care se ridica acum la nivelul asteptarilor noastre.

Doamnelor si domnilor, stimata audienta: Kindle Paperwhite

Noul E-book reader vine dotat cu un display ce are cu 62% mai multi pixeli, contrast cu 25% mai puternic, aceste lucruri se traduc prin text si imagini foarte clare.

Citind cu Kindle Paperwhite nu vei mai spune niciodata ca ai ochii obositi pentru ca lumina este ghidata de sus nefiind proiectata in privirea ta.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca iti poti ajusta singur luminozitatea ecranului in functie de toate conditiile de iluminare din mediul in care te afli.

Stiti sentimentul acela in care stai mereu cu teama ca E-book-ul tau mai are putina baterie? Aflati ca al nostru Kindle Paperwhite nu prea cunoaste termenul viata baterie pentru ca o singura incarcare tine pana la 8 saptamani.

Atuurile sale nu se sfarsesc aici, din acest motiv va invitam pe voi sa aruncati o privire asupra descrierii complete a ce inseamna  Kindle Paperwhite E-book si daca va place sa il comandati de la PC Garage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.