404 Not Found


nginx
Cea mai bună tabletă pentru GPS – companionul perfect pentru drumuri lungi – TechMagazin

Samsung-Galaxy-Tab-3-630x419

Lumea a început să renunțe la sistemele GPS dedicate în favoarea tabletelor. Totuși, cum te asiguri că ai ales cea mai bună tabletă pentru GPS? Playtech te ajută cu șase propuneri.

Cea mai bună tabletă pentru GPS este una care îl ajută pe șofer să ajungă cât mai ușor la destinație, care are acces la internet, o autonomie decentă și, preferabil, un ecran care să poată face față razelor puternice ale soarelui. Cea mai bună tabletă pentru GPS este portabilă și are suficientă putere încât să poată rula aplicațiile de hărți fără să înghețe. Am exclus din start modelele care nu au GPS incorporat, dar și modelele mai mari de 7 inch.

Când vine vorba de ajunsul cât mai ușor la destinație, majoritatea se vor baza pe soluția Google Maps, care vine preinstalată pe orice dispozitiv cu Android. Pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună tabletă pentru GPS în funcție de nevoile voastre, am împărțit acest articol în două, pe baza prețului tabletelor.

Cea mai bună tabletă pentru GPS până în 500 lei

Lenovo IdeaTab A3300 se încadrează perfect în criteriile descrise mai sus. Dispozitivul are un display IPS de 7 inch, cu unghiuri largi de vizualizare și luminozitate puternică. Sub acesta se găsește un procesor Mediatek cu patru nuclee tactate la 1,3Ghz și o memorie RAM de 1GB. Această combinație ar trebui să asigure fluiditatea aplicației pentru hărți și, cel mai probabil, șoferii vor putea asculta și muzică de pe ea în timp ce conduc fără să îi îngreuneze performanța. Lenovo IdeaTab A3300 se conectează la Internet prin WiFi, dar și prin 3G, lucru extrem de util la o tabletă folosită pentru GPS. Tableta Lenovo poate fi găsită aici.

Cea mai bună tabletă pentru GPS

Următoarea pe listă este tableta Vonino Onyx Z. Cu toate că oferă o experiență mai puțin premium decât cea de la Lenovo, tableta Voninon se încadrează perfect în criteriile folosite pentru a descrie cea mai bună tabletă pentru GPS. Are un procesor dual core de 1,3Ghz și o memorie RAM de 1GB, iar ecranul de 7 inch este de tip TFT. Și Vonino Onyx Z dispune de conectivitatea 3G, care poate fi folosită pentru îmbunătățirea semnalului GPS. Tableta Onyx poate fi cumpărată de aici.

Cea mai bună tabletă pentru GPS

Cea mai ieftină tabletă din acest articol este una de Allview. Este vorba despre modelul Allview Ax4 Nano. Acesta vine cu un procesor dual core de 1,3Ghz și numai 512RAM. În ciuda dotărilor mai slabe, aplicațiile de GPS ar trebui să funcționeze fără probleme, însă utilizatorii trebuie să țină cont că rularea simultană a mai multor aplicații (exemplu muzică + GPS) ar putea îngreuna considerabil performanța. Tableta celor de la Allview are un display LCD de 7 inch cu rezoluție 800×480 (celelalte modele au rezoluție 1024×748), însemând că nu este un dispozitiv bun pentru filme. Totuși, gadgetul dispune de conectivitate 3G și are și o funcție numită GPS EPO care optimizează timpii de conectare la sateliți. Găsiți tableta Allview Ax4 aici.

Cea mai bună tabletă pentru GPS

Cea mai bună tabletă pentru GPS până în 1.000 lei

Tableta Asus FonePad 7 este cea mai interesantă tabletă găsită de noi în încercarea de a vă arăta cea mai bună tabletă pentru GPS. Gadgetul are un display de 7 inch cu rezoluție 1024×768 de tip IPS sub care ascunde un procesor Intel Z2520 de 1,2Ghz. Memoria RAM este de 1GB. Procesorul Intel oferă o autonomie mai crescută, mulțumită eficienței energetice, dar și o performanță foarte bună. Partea interesantă la Asus FonePad 7 este faptul că tableta poate fi folosită pe post de telefon și dispune și de două sloturi pentru SIM. Adică în timp ce GPS-ul asistat de internet 3G vă ghidează pe drum, puteți face apeluri telefonice direct de pe tabletă, fără să vă scoateți telefonul din buzunar. Tableta celor de la Asus pare a fi cea mai bună tabletă pentru GPS, dar și un dispozitiv multimedia excelent. O puteți cumpăra de aici.

Cea mai bună tabletă pentru GPS

Allview Viva H7 S are, în primul rând, un aspect foarte plăcut. Cei care vor să-și afișeze cu mândrie tableta pe bord, pot opta pentru modelul celor de la Allview. Pe lângă design, tableta se mai ”laudă” cu un procesor quad-core de 1,3Ghz, o memorie RAM de 1GB și un display de 7 inch cu rezoluție HD, adică 1280×720. Allview Viva H7 S vine cu o cameră foto principală de 5MP cu care puteți imortaliza momente plăcute ale călătoriei. Gadgetul se conectează la Internet și prin 3G și poate fi cumpărat aici.

Cea mai bună tabletă pentru GPS

Samsung Galaxy Tab 4 este cel mai scump model din lista cu care sperăm noi că te vom ajuta să găsești cea mai bună tabletă pentru GPS. Vorbim despre un gadget cu ecran de 7 inch și rezoluție HD care oferă o performanță crescută mulțumită procesorului quad-core de 1,2Ghz și memoriei RAM de 1,5GB. Samsung Galaxy Tab 4 se adrează celor care nu vor tableta doar pentru a o folosi pe post de GPS, ci au nevoie și de un dispozitiv multimedia performant. Autonomia este mai mare decât în cazul celorlalte modele și tableta dispune, în afară de conectivitate 3G, de tehnologia GLONASS care asigură o mai bună experiență în ceea ce privește localizarea. Samsung Galaxy Tab 4 rulează cea mai recentă versiune de Android și poate fi cumpărată de aici.

Cea mai bună tabletă pentru GPS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.