Google-AndroidSUA pare sa fie o piata foarte dificila pentru Android. Americanii sunt foarte nationalisti si nu vor sa renunte la iPhone-urile lor, indiferent de cat de multe eforturi ar face cei de la Google.

Potrivit unor date statistice, telefoanele cu Android sunt tot mai rar cautate de americani, care prefera in schimb terminalele cu iOS. Acest comportament al utilizatorilor americani este foarte ciudat, mai ales ca in restul lumii tendinta este total pe dos.

Ca sa va faceti o idee in acest sens, doar in luna decembrie americanii au cumparat nu mai putin de 3,2 milioane de gadgeturi produse de Apple. In comparatie au fost vandute in SUA doar 450.000 de device-uri cu Android. Chiar si asa, Android-ul domina in continuare piata din SUA. Astfel, din totalul gadgeturilor existente, 52,3 % folosesc sistemul de operare dezvoltat de Google.

Android a suferit totusi o scadere destul de importanta, de 1,4 procente in doar cateva luni. Insa pana cand Apple va trece pe primul loc mai este cale lunga. Mai ales ca Samsung Galaxy S IV ar putea rastunra din nou situatia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.