AX2-Principala

Allview AX2 Frenzy este o nouă tabletă de buget a producătorului român orientată spre utilizatorii care doresc mobilitate crescută. Tableta este echipată cu modul 3G care permite atât accesul la Internet la viteze HSDPA (până la 7,2 Mbps), cât și efectuarea de apeluri telefonice.

AX2 Frenzy este pusă în mișcare de un procesor Dual-Core Cortex-A9, tactat la 1GHz, și GPU PowerVR SGX 531, configurație similară cu cea întâlnită la Allview AX1 Shine, comercializată în prezent la aproximativ 800 lei.

Cumpara acum tableta Allview AX2 Frenzy de la eMAG.ro!

Tableta are 512 MB RAM, 4GB memorie internă (doar 2GB disponibili utilizatorului) și posibilitatea de a adăuga un card MicroSD de până la 32 GB. Allview susține că AX2 Frenzy este capabilă să redea fișiere video HD cu rezoluția 720p.

Ecranul TFT-LCD (capacitiv multitouch) de 7 inch este în format 16:9 la rezoluția 800 x 480 pixeli. Tableta are două difuzoare stereo, radio FM, jack audio de 3,5mm și vibrații pentru notificări.

Allview a echipat acest model cu două camere, cea principală de 3,2 MP cu funcțiile de geotagging și foto 3D, iar cea secundară de 0,3 MP. AX2 Frenzy dispune de conectivitate microUSB 2.0, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 2.1, GPS și funcția Wi-Fi hotspot ce permite partajarea conexiunii de Internet.

Sistemul de operare folosit este Android Ice Cream Sandwich 4.0.4, personalizat de Allview prin adăugarea mai multor aplicații cum ar fi ES File Explorer, Bitdefender sau Office Suite Viewer. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a descărca jocuri cu ajutorul aplicației preinstalate Gameloft Live.

Cumpara acum tableta Allview AX2 Frenzy de la eMAG.ro!

AX2 Frenzy are dimensiunile 198 x 122 x 9,9mm, o greutate de 337,4 grame, carcasa fiind realizată din plastic cu aspect metalic-argintiu în partea din spate. Allview susține că bateria Li-Polimer de 3000 mAh ar trebui să asigure până la 400 de ore în stand-by sau până la 5 ore de funcționare.

Allview AX2 Frenzy este disponibilă din această lună la prețul de 599 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.