Untitled

NOVO 9 Spark-prima tableta  a carui diplay este similar cu a unui  iPad4.  Dotata cu un procesor Quad-Core ARM A13, GPU cu 8 core-uri: PowerVR SGX, ruleaza ultima versiune de Android 4.1 Jelly Bean, si este la jumatate de pret fata de un iPad.

Iti ofera un divertisment integrat prin portul HDMI output, Camera frontala de 2MP , si camera din spate de 5 MP cu auto focus; port OTG pentru a conecta tastatura sau mouse-ul, si una dintre cele mai mari  baterii intalnite pe piata tabletelor-  de 1000 mAh.

Allwinner A31, este un procesor quad-core mobile de ultima generatie , care a implementat carcatersiticile CPU-ului Cortex-A7 si a GPU-ului PowerVR SGX544 MP2. Tehnologia de fabricare a procesorului,  ofera de 2 ori mai mare viteza de procesare a datelor, plus consuma cu  ½ mai putin decat alte procesoare bazate pe tehnologia de 65nm.  Astfel performantele sunt de doua ori mai mari decat cele a unui processor folosit pe un Apple iPad 4.

Ainol NOVO 9 Spark Ecran: 9.7 inchi cu Retina Display, 2048×1536 pixeli,  o inalta rezolutie de 16 000 000 culori.

Retina Display este un brand folosit de Apple, pentru  display-urile cu cristal lichid.  Cu o saturatie a culorilor de 40% mai mare decat la display-urile IPS normale, jocurile folosite, cuvintele citite, imaginile vizualizate… va vor parea extrem de reale cu caracteristici vizuale uimitoare.

Ainol NOVO 9 Spark RAM: DDR3 de 2.0 GB, viteza inalta.

RAM de 2.0 GB incorporat, cu 64 bit duo chanel. Viteza cu 50% mai mare decat la memoriile single chanel, permite sa ruleze 4 programe simultan, fara a pierde din viteza sau performanta tabletei. Mai mult de atat, permite procesarea informatiei mai rapid, astfel incat jocurile 3D nu mai sunt un obstacol pentru tableta dvs.

Ainol NOVO 9 Spark dispune de 2 camere web : una in spate de 5MP cu auto-focus; a doua HD de 2MP, in fata.

Videochat-ul devine mai real si mai simplu cu ajutorul camerelor web incorporate cu afisaj HD.

Carcasa metalica ultrafina, cu o autonomie mare de functionare a bateriei.

Carcasa are un design unic, care este placut la atingere, cu o grosime de doar 10.5mm. Cu un cip a bateriei standard: AXP 221, puteti  rezista mai mult departe de priza . Aceasta  functioneaza pana la 12 ore fara incarcare.

Aveti posibilitatea sa va alegeti din cele 6 culori disponibile a carcasei: una din culori sigur se potriveste stilului dvs.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.