404 Not Found


nginx
Invata-ti copilul sa se spele pe dinti, intr-un mod distractiv – TechMagazin

maxresdefault

In articolul de astazi va prezentam un mod distractiv de a va invata copii sa se spele pe dinti, intr-un mod corect. Pe parcursul acestui exercitiu ii puteti invata despre cum sa trebuie sa fie periajul, cum sa indeparteze calcarul si orice altceva doriti sa ii invatati despre dinti. Chiar si enumerarea alimentelor ce cauzeaza carii, e o idee foarte bune. Haideti sa incepem!

Pentru acest exerciti avem nevoie de un cofraj de oua, 10 oua, periute de dinti si cel mai important pasta de dinti, care va fi combinata cu apa pentru a face spuma necesara acoperirii oualelor din cofraj.

* 9 din 10 persoane NU s-ar mai intoarce la o periuta de dinti normala!

Vezi preturi si mai multe detalii aici:
—>> http://bit.ly/RaKS2N – pentru copii
—>> http://bit.ly/1ndVhpg – pentru femei
—>> http://bit.ly/1iV5qHi – pentru barbati

Pentru inceput punem in cofraj spuma din pasta de dinti dupa ce a fost combinata cu apa. In acest pas putem asocia cofrajul cu gingiile, unde le putem vorbi copiilor despre cauzele care afecteaza gingiile, culoarea normala a lor (roz), exercitiu prin care chiar sa va uitati in oglinda la dantura, in timp ce ii explicati/jucati. Ouale vor fi dintii si un aspect important e ca ouale nu sunt egale ca si dimensiuni, deci ii puteti invata despre fiecare dinte in parte, chiar sa ii si aseze in cofraj in functie e pozitia lor.

Joc distractiv spalare dinti copii

Incepem sa spalam usor “dintii” cu miscarile corecte, rotind periutape suprafata oului si iarasi un aspect important ca ii putem invata cum se spele spatiul dintre dinti, cu miscari circulare, pozitia periutei de dinti in jos sau sus si alte aspecte pe care ar trebui sa le stim cu totii.

Spalarea dintilor si gingiilor corect

Foloseste-te de acest exercitiu pentru ca cei mici sa inteleaga importanta dintilor si a sanatatii dentare. Nu evitati sa le exemplificati, chiar de aveti dvs. o carie, sa vada direct despre ce discutati.

Treaba terminata, dinti frumosi si sanatosi

Culori vii si personaje Disney pe ambalaj

Melodii care stimuleaza copii sa se spele pe dinti mai mult si mai des. 16 melodii care se rotesc la fiecare minut astfel incat periajul sa nu fie plictisitor. Periuta este compatibila cu urmatoarele rezerve: Stages Cars / Princess / Mickey Mouse, Precision Clean, 3D White, Sensitive

SPECIFICATII: Periuta electrica Oral B – Braun D 16

 • Tip periuta: electrica
 • Oscilatii: 5600
 • Pentru: copii
 • Beneficiu: curatare
 • Nr program periaje: 1
 • Nr capete incluse 1
  Accesorii si functii
 • Tip alimentare: baterii
  Caracteristici tehnice
 • Culoare: multicolora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.