404 Not Found


nginx
O baterie sanitară nu este doar un obiect prin care trece apa! – TechMagazin

Vino, vezi si inceraca bateriile Kludi de la Romstal si te vei convinge!

Baterie Kludi Zenta pentru cada si dus Baterie lavoar Zenta Kludi
Indiferent cât de mare sau mică este baia sau bucătăria, există piese care pot personaliza spaţiul oferindu-i acel ceva special. Orice amenajare începe cu alegerea culorilor şi a obiectelor de bază. În cazul unei băi, obiectele sanitare şi mobilierul sunt primele elemente care completează decorul. Însă, un produs de calitate dispune de funcţionalităţi inteligente menite să ne facă viaţa mai frumoasă, mai confortabilă şi chiar să ne ajute să economisim apă şi energie, adică bani.
Pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor, Kludi a identificat 6 caracteristici esenţiale de care trebuie să ţinem cont atunci când achiziţionăm o baterie sanitară:

1. Durata de viaţă şi perioada de garanţie şi post garanţie îndelungată. Potrivit legislaţiei europene în domeniu, o baterie pentru baie sau bucătărie poate avea o perioadă de garanţie de maxim 5 ani. Se recomandă să luăm in considerare si perioada de post garantie. Kludi oferă o perioada de post garantie de 10 ani. Alegem, aşadar, acele produse cu un nivel cât mai ridicat de fiabilitate. În acest sens, este bine de ştiut că bateriile Kludi sunt concepute să funcţioneze pe o perioadă medie de 20 de ani, (de 4 ori mai mult decat perioada de garanţie) adică echivalentul a 240.000 de cicluri de operare a bateriei, corespunzător utilizării într-o familie cu 4 persoane.

2. Economie de apă. Având în vedere creşterea galopantă a tarifului la apă precum şi accesul tot mai dificil la apa potabilă, este important să alegem acele baterii sanitare care permit cea mai mare economie de apă. Kludi a dotat toate bateriile de lavoar cu perlatoare care realizează o economie  de apă şi energie de minim 40% şi a inovat şi dezvoltat o nouă tehnologie, perlatorul S-pointer, care pe lângă economia de minim 40%, permite şi reglarea jetului de apă în orice direcţie, fără nici o articulaţie suplimentară, direct de la perlator; acest lucru uşurează confortul în utilizare, reducând riscul de a ne stropi când pornim apa şi de a crea un zgomot deranjant în cazul în care jetul de apă este direcţionat către sifonul de scurgere. În plus, bateriile cu senzor ridică pragul de economie până la 70%. Pentru aceia dintre noi care iubesc mediul înconjurător şi care respectă resursele naturale şi le utilizează cu responsabilitate, vor avea un motiv în plus să aleagă bateriile Kludi. Compania germană este conştientă de faptul că o cincime din populaţia lumii nu are acces la apă potabilă şi de aceea s-a alăturat campaniei „Blue Responsibility”, prin care cei mai importanţi producători de obiecte sanitare prezintă numai produse cu competenţe reale în domeniul soluţiilor sanitare sustenabile.

3. Respect pentru mediu. Bateriile sanitare de la Kludi sunt clasificate WELL (WELL este un sistem de clasificare pentru care randamentul energetic şi conservarea resurselor sunt criterii importante de achiziţie).

4. Confort în utilizare. Există mai mulţi factori care determină confortul în utilizarea unei baterii de baie sau bucătărie:

Reglarea fină şi uşoară a debitului de apă şi a temperaturii este dată de un unghi cât mai mare (între 90 şi 125 de grade) de manevrare a mânerului, ce conferă o plajă largă de opţiuni în setarea combinaţiei optime de apă rece şi  apa caldă.

Indexul de confort reprezintă spaţiul generos pentru spălatul mâinilor descris de geometria bateriei, sistemul de evitare a stropirii accidentale cu apă. La bateriile de lavoar Kludi este foarte ridicat, pornind de la 4.400 mmp.

În plus, perlatorul s-pointer de la Kludi ne ajută să nu ne stropim atunci când folosim bateria. Perlatorul S-pointer este un sistem care poate regla direcţia jetului de apă cu o simplă atingere a degetului, adaptând unghiul cu care jetul loveşte suprafaţa lavoarului.

Silenţiozitatea este un alt factor important de confort. Achiziţionăm, deci, baterii sanitare din clasa 1 de zgomot, adică maxim 20 de decibeli la o presiune etalon de 3 bari, beneficiu pe care toate bateriile Kludi îl oferă.

5. Aspectul şi designul bateriei trebuie să se potrivească formei, culorii şi finisajului celorlalte obiecte sanitare şi de mobilier din baie, respectiv, bucătărie. Designerii atrag atenţia că, deşi pot fi ignorate sau considerate banale, bateriile sanitare au un rol foarte important în amenajare. Înainte de a face o achiziţie, consultam cataloagele şi site-urile producătorilor sau apelam la consultanţii de specialitate din magazinele de profil, pentru a înţelege detaliile aparent minore, dar semnificative, care fac diferenţa între tipurile de produse. Recomandarea specialiştilor în amenajări este de a încerca să personălizam încăperea pentru baie cu accesorii care să ne definească. Indiferent că este vorba despre forme rotunjite sau dure, linii clare, atemporale, suprafeţe cromate, din inox sau mate, disponibile în alb, negru, Kludi oferă o gamă variată de produse pentru cele mai sofisticate gusturi.

6. Siguranţa. Pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când suntem plecaţi de acasă, racordurile bateriei trebuie să reziste la fluctuaţii mari de presiune şi să nu se defecteze, declanşând o inundaţie. Pentru a evita un asemenea risc, toate bateriile Kludi sunt testate la presiune înaltă, de minim 6 bari, înainte să fie distribuite pentru vânzare. Corpul bateriei este compus din alamă sanitară de cod unic, la Kludi având aceeaşi reţetă de peste 85 de ani de tradiţie, cu minim 60% Cupru şi maxim 2% Plumb in compoziţie, foarte important pentru prevenirea dezvoltării şi depunerii de bacterii şi impurităţi pe suprafaţa interioară a bateriei. La exterior, suprafaţa bateriei este acoperită cu două straturi de Nichel şi unul de Crom, cu o grosime totală de 12,6 microni, pentru a impiedica exfolierea şi pătarea cu uşurinţă a suprafeţei cromate.

Companie inovatoare, lider pe segmentul de baterii sanitare pentru baie şi bucătărie, Kludi şi-a asumat rolul de a impune pieţei cele mai înalte standarde de calitate. În acest sens, Kludi a început derularea campaniei „Dualitate”, de informare a consumatorului final, şi care evidenţiază atât beneficiile de natură funcţională ale unei baterii sanitare, precum şi cele legate de multiplele opţiuni de design în care aceste produse sunt disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.