404 Not Found


nginx
Montaj si intretinere cazi de baie acrilice. – TechMagazin

Intr-un caz ideal cazile acrilice se vor transporta in pozitie verticala in cutii special dimensionate pe paleti corespunzatori si in mijloace de transport adecvate. Toate astea au in vedere evitarea loviturilor, socurilor si a vibratiilor care ar putea deteriora produsul. Pentru transportul individual se va evita asezarea in vecinatatea corpurilor cu muchii ascutite, capabile sa zgarie sau sa sparga cada. Pentru a preveni deteriorarea produsului, foliile de protectie se vor inlatura numai inaintea montajului final al produsului.

Montajul cazilor din acril

In functie de tipul si zona de amplasare a cazii difera modul de montaj al cazii, respectiv panourilor, dupa cum urmeaza:

1. Montarea cazii fara sisteme speciale de prindere (pe pat zidit ce copiaza fundul cazii) cu perete zidit si usa de vizitare la sifon si ventilare:

  • se pozitioneaza cada astfel incat sa ramana loc pentru demontarea sifonului si a preaplinului
  • se verifica orizontalitatea cazii fata de linia inferioara a rebordului cazii.

Pentru cada incastrata zidaria nu poate fi retrasa mai mult de 1 cm fata de marginea exterioara a cazii.Este necesar un panou de ventilatie si inspectie de dimensiuni potrivite.

2. Montarea cazii cu sisteme speciale de prindere de zid si suport, (montat sub fundul cazii) cu panou:

  • se asambleaza suportul cazii prin montarea tijelor filetante pe profilul de sustinere cu ajutorul piulitelor.
  • se prind ansamblele realizate de partea rigidizata a bazei cazii, dupa o trasare prealabila la maxim 65 cm, cu ajutorul holzsuruburilor de 3,5x16mm
  • se monteaza cada pe pozitie astfel incat sa ramana loc sub marginea inferioara a cazii pentru panou (aprox 570 mm), reglajul orizontalitatii cazii se realizeaza cu ajutorul piulitelor
  • se monteaza pe perete profilul de sustinere lateral, dupa linia de montaj la marginea cazii cu ajutorul diblurilor si a holzsuruburilor de 6x60mm
  • se aseaza cada astfel incat marginea ei sa se sprijine pe profilul de sustinere lateral
  • se regleaza picioarele cazii pe inaltime astfel incat sa se obtina stabilitatea cazii – optional se pot prinde talpile suportului de pardoseala cu dibluri si holzsuruburi.

Suport universal pentru cazi acrilice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.