404 Not Found


nginx
Capac de WC cu functie de bideu! – TechMagazin

Esti un om ocupat? Activ? Mereu in cautare de ceva nou? Sau esti boem? Si poate un pic comod?

Indiferent de tabieturile, deprinderile sau ocupatia ta, igiena trebuie sa fie pe primul plan. Specilistii recomanda in acest sent..utilizarea in toaleta a bideului.

Un bideu este un obiect sanitar care foloseste un jet puternic de apa pentru a curata zonele intime dupa folosirea toaletei. Bideul este fie incorporat toaletei, fie instalat singur. Chiar daca sunt foarte utile si sanatoase, bideurile nu sunt foarte populare.Tarile vestice din Europa sunt campioane la folosirea bideurilor, iar in ultimii ani si tarile din Asia de Est si Orientul Mijlociu apeleaza la aceste obiect sanitar.

In cazul in care in baia ta nu ai suficient spatiu pentru a monta un bideu, poti apela la o solutie inovatoare: capacul de wc multifunctional.

 

CAPAC MULTIFUNCTIONAL RELAX PENTRU VAS WC

CAPAC MULTIFUNCTIONAL RELAX PENTRU VAS WC

Capacul de wc multifunctional computerizat automat de la ROMSTAL are functii de spalare cu apa calda, uscare automata, parfumare si dezinfectare, etc. Sonda de pulverizare si capacul sunt fabricate din material plastic, temperatura apei, a suflului si a capacului pot fi reglate la diferite temperaturi in functie de cerinte. Spray-ul de pulverizare cu presiune hidraulica poate fi reglat la 4 nivele diferite. In functie de localizarea duzei de pulverizare puteti face diferite reglaje, fata, spate, sau inversari, chiar si functia de masaj. Recomandat pentru arsuri anale, vaginite, etc. Pacientul trebuie sa foloseasca o solutie speciala medicinala. Se va spala cu aceasta solutie medicinala folosind o concentratie proportionala cu volumul de apa din rezervorul de apa, ceea ce va avea efect fizioterapeutic.

MOD DE UTILIZARE

1. Alimentarea cu apa a rezervorului de apa

Fara apa curenta, nivelul apei nu ajunge la limita de sus, se alimenteaza electric in functie de puterea apei de a deschide vana electromagnetica. In timp ce apa de la robinet intra in rezervor, nivelul apei atinge limita superiora în spate iar vana electromagnetica intrerupe inchiderea electrica. In timpul spalarii nivelul apei scade din cauza din cauza blocarii reciproce a vanei electromagnetice si a functiei de spalare. In acest moment vana electromagnetica nu porneste iar pentru a opri spalarea dupa 2 minute de functionare, se deschide vana electromagnetica si apa incepe sa intre.

2. Incalzire apa

Daca nivelul apei in rezervor este la limita superiora, senzorul de apa calda este in regim de functionare. Daca apa se incalzeste, setati valoarea temperaturii de set mai jos, conductele electrotermice incep sa se incalzeasca electric, iar in acelasi timp pompa A incepe sa produca convectia apei in rezervorul de apa. Pentru a preveni modificarea temperaturii apei, alimentarea electrica va fi intrerupta automat de limitatorul de temperatura (450 C – 500 C). Daca conductele electrotermice se supraincalzesc din cauza unei defectiuni, alimentarea electrica va fi oprita automat de siguranta de temperatura (730 C). Temperatura de reglare a apei are 4 trepte, inchidere (temperatura normala), joasa (340 C), medie (380 C) si inalta (400 C) poate circula conform aceleiasi scheme de schimbare. In timpul incalzirii conductei termo electrice spalarea nu poate fi realizata.

3. Spalare

 

Capac wc cu functie de bideu

Capac wc cu functie de bideu

Apasati tasta “spalare generala”, pompa B pentru duza de alimentare cu apa pentru spalare si apoi apasati din nou stop. In timpul spalarii generale daca doriti sa comutati la spalare pentru femei apasati tasta dinainte si se va comuta la functionarea duzei pentru dus cu o intarziere de 2 secunde. Pentru spalare si uscare, functiile de incalzire a apei se blocheaza reciproc. Spalarea curenta poate fi schimbata la 4 trepte de la aceasi tasta, de la cea mai mica la cea mai mare. In functie de localizarea duzei de pulverizare puteti face diferite reglaje, fata, spate, sau invers, distanta maxima de miscare fiind de 15 milimetri. O spalare dureaza 2 minute.

Functiile capacului multifunctional pentru vas WC

4. Uscare

Pentru ca aerul de uscare sa se incalzeasca inchideti cele 4 trepte (temperatura normala), joasa (340 C), medie (360 C), medie (400 C) si ridicata (420 C). In timpul procesului de uscare functia de uscare si functia de spalare se vor bloca reciproc. Dispozitivele de uscare sunt protejate de prima siguranta (1050C) si a doua siguranta (1500C).

5. Capac

Capacul are 4 trepte de temperatura, inchis (temperatura normala), joasa (360 C), medie (400 C) si ridicata (420 C). Atunci cand temperatura capacului depaseste 500C, siguranta intrerupe. Senzorul nu detecteaza nicio persoana pe capac iar functiile de spalare si uscare nu pornesc.

6. Parfumare

Capacul incede functionarea, porneste ventilatorul de parfumare se opreste si apoi se inchide cu o intarziere de un minut.

7. Consum de energie

Dupa ce ce ati apasat tasta economie de energie, incepe programul economie de energie, temperatura apei raman in regimul de temperatura joasa. Dupa 6 ore de functionare alimentarea electrica va fi intrerupta automat.

Cum utilizam capacul multifucntional Melody

Jetul de apa calda se misca inainte si inapoi in timpul spalarii

Folositi pulverizarea automata a apei dupa ce ati terminat si ati folosit hartia igienica, reglati presiunea apei dupa cum doriti. Produsul are o importanta actiune psihoterapeutica pentru perso anele care sufera de hemoroizi sau inflamatii ale anusului.

Uscare cu aer cald

Sezutul este uscat prin actiunea aerului cald a carui temperatura poate fi reglata in timpul utilizarii, astfel incat sa va faca sa va ofere comformt si relaxare.

Parfumare automata

Vasul de toaleta foloseste un sistem de parfumare cu filtrare avansata, astfel incat este eliminat mirosul tipic si se evita discomfortul ce care acesta il provoaca utilizatorilor.

Amortizor capac

Sistemul de inchidere si deschidere este special proiectat pentru inchidere si deschidere lenta.

Creat special pentru igienea feminina

Pe langa duza obisnuita de spalare, mai exista o duza speciala ce intruneste toate cerintele speciale pentru igiena femeilor in perioada de menstruatie si sarcina. Igienic si comod.

Temperatura constanta a capacului de toaleta, capac si duza antibacteriene

Temperatura capacului de toaleta este controlata de un microcomputer si poate fi schimbata usor in timpul utilizarii. Capacul de toaleta si duza sunt confectionate dintr-un material antibacterian care impiedica proliferarea bacteriilor si previne infectarea.

Adaugati substante medicinale pentru psihoterapie

Lichidul special de spalare si alte substante medicinale pot fi adaugate in apa de spalat prin orificiul special, lucru ce va poate oferi un efect psihoterapeutic mai bun in timp ce va spalati.

Economie de energie

Apasati tasta economie de energie si programul incepe. Apa si capacul de toaleta vor mentine regimul cel mai mic de temperatura, iar dupa 6 ore automat se va intrerupe incalzirea.

1 thought on “Capac de WC cu functie de bideu!

  1. I am not certain the place you’re getting your information, but good topic.
    I needs to spend a while finding out more
    or understanding more. Thank you for great information I
    used to be in search of this info for my mission.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.