Ce poate fi mai interesant decat un produs deosebit la un pret foarte mic? Ma adresez acum celor care stiu ca ofertele adevarate sunt facute pentru clientii care stiu sa aleaga. Primavara colectiile se schimba, apar produse noi iar altele sunt scoase din listele de productie.

Aceasta este una din perioadele cele mai propice pentru achizitii. Nu e pentru toata lumea, trebuie sa fim intelesi, majoritatea inca se chiunuie in aceasta perioada sa acopere gaurile facute in buget de sarbatori. Daca totusi vreti sa va schimbati bateria de la baie de exemplu iata cam ce economii puteti face. V-am spus ca promotiile adevarate sunt pentru oameni isteti 

BATERIE MIRO PT CABINA DE DUS, CROM/CROM SATINAT (fara furtun si telefon dus)

BATERIE MIRO PT CABINA DE DUS, CROM/CROM SATINAT (fara furtun si telefon dus)

Cum ar fi de exemplu daca v-as spune ca bateria de 14 milioane la care tanjiti de jumatate de an o puteti cumpara acum cu 421 de lei? Parca nu prea va vine a crede asa e? Acesta este doar un exemplu din chilipirurile pe care Romstal si alte companii le scot la inceput de an. O piesa de colectie din crom si crom satinat, un design retro si o reducere impresionanta.

BATERIE MIRO PT CABINA DE DUS, CROM/CROM SATINAT (fara furtun si telefon dus)


 

Baterie de baie New Cerasprint

Baterie de baie New Cerasprint

O alta reducere nu atat de spectaculoasa dar tot atat de tentanta gasim la o baterie care a facut istorie. DIn colectia New Cerasprint de la Ideal Standard  bateria pentru cada si dus are acum un pret cu 150 de lei mai mic, ajungand la doar 223 de lei. Cu un design modern care nu da gres in nici o baie aceasta baterie s-ar potrivi ca stil in probabil 80% din baile din Romania

BATERIE NEW CERASPRINT PT CADA/DUS, CROM (fara furtun si telefon dus)

BATERIE CHIARA PT CABINA DUS, CROM (fara furtun si telefon dus)

BATERIE CHIARA PT CABINA DUS, CROM (fara furtun si telefon dus)

Aveti nevoie de o baterie pentru cabina de dus? Va recomand un produs cu calitate recunoscuta la nivel mondial, marca Grohe. Bateria Chiara, din crom, fara telefon si furtun de dus costa acum 508 lei, o reducere de la 1693 lei. Un test simplu pentru a vedea daca o baterie este de calitate sau nu, mergeti si ridicati cu mana bateria respectiva. Daca e grea, aveti sanse mari sa cumparati un produs de calitate, daca e usoara ar fi mai bine sa va mai ganditi. Ganditi-va la timpul si banii dumneavoastra atunci cand faceti investitii in casa.

BATERIE CHIARA PT CABINA DUS, CROM (fara furtun si telefon dus)


BATERIE CERAMIX 60’S PT CADA/DUS, CROM (fara furtun si telefon dus)

Tot la capitolul stil si calitate va recomandam bateria Ceramix 60’s pentru cada si dus. Dupa cum probabil v-ati dat seama din denumire, bateria asta te teleporteaza in anii 1950-1960. Intr-o baie cu design retro dar nu atat de clasic precum prima baterie. Intr-o ambianta ceva mai ”cuminte” aceasta baterie va sublinia bunul gust si va aduce baii dvs. o parte din parfumul anilor 60.

BATERIE CERAMIX 60’S PT CADA/DUS, CROM (fara furtun si telefon dus)

Toate produsele prezentate aici sunt momentan in stoc dar daca va doriti una din aceste baterii ar fi bine sa va grabiti, stocul este limitat.


Am pastrat la sfarsit un produs de lux cu totul si cu totul deosebit. Daca toate celelate produse reprezentau variante accesibile si potrivite oricarei bai acum lucrurile se schimba. Cel mai scump produs are insertii de sticla argintie si un design mai mult decat modern, poate chiar futurist. Primul lucru pe care ni-l spune aceasta baterie produsa de Bongio este lux.

BATERIE MYAMYX CRYSTAL PENTRU CADA/DUS, INSERT STICLA ARGINTIE, CROM (cu furtun si telefon dus) costa 2733 de lei! Pretul ei initial era de 4 555 de lei si nu o recomanda decat celor care au venituri peste medie si bailor aflate in spatii de lux, hoteluri, vile, etc. Ar fi o nuca in perete intr-o baie modesta sau ca un cocalar intr-un mercedes.

BATERIE MYAMYX CRYSTAL PT CADA/DUS, INSERT STICLA ARGINTIE, CROM (cu furtun si telefon dus)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.