amba

KLUDI, producătorul german de baterii de lux pentru baie şi bucătărie, a impresionat vizitatorii târgului ISH de la Frankfurt prin prezentarea unor produse anume gândite pentru a satisface cerinţele şi celor mai pretenţioşi dintre noi. Grija pentru consumator a companiei este dublată de grija pentru mediul înconjurător şi pentru economisirea resurselor. KLUDI a adus în atenţia publicului produse inovatoare şi funcţionale în acelaşi timp, care se bucură de un design special, dar şi de calitatea germană imbatabilă.

Premiul pentru design la ISH 2013

Punând în prim plan designul integral, KLUDI a excelat prin intermediul gamei AMBA, prezentată pentru prima dată publicului larg în cadrul acestui eveniment. Produsul a câştigat deja „if Product Design Award” şi Plus X Awards pentru standardele înalte de calitate, pentru design şi uşurinţa în utilizare. Întregul mecanism funcţional este integrat în baterie şi tot ce trebuie să faci pentru a o pune în funcţiune este să o atingi gentil. Este suficient să urmăreşti linia naturală şi fină a bateriei, cu o mişcare uşoară, pentru a-i da viaţă.

Respectând întocmai tema târgului ISH de la Frankfurt – conservarea resurselor -, bateriile AMBA permit utilizatorului dozarea precisă a fluxului de apă, precum şi a temperaturii prin intermediul cartuşului mic, de ultimă generaţie. Marcajele de temperatură, roşu şi albastru, sunt discret integrate în design, prin două linii fine poziţionate deasupra pipei. Bateria, prin simplitatea ei, lipsită de obstacole vizuale şi tactile, se potriveşte perfect în orice ambient şi la orice tip de lavoar.

Toate bateriile de lux produse de KLUDI sunt inspirate din viaţa cotidiană a consumatorului, care îşi doreşte produse funcţionale, flexibile, de durată şi cu un design atrăgător. Michael Stein, designerul KLUDI, menţiona în cadrul târgului ISH 2013: „Vrem să-i oferim consumatorului KLUDI experienţe unice, personalizate şi, mai ales, memorabile. Prin tehnologiile de ultimă generaţie pe care noi le dezvoltăm, consumatorul este cel care deţine controlul complet: el decide cum trebuie să fie jetul, câtă apă îşi doreşte să consume şi care este temperatura ideală. Mai mult, designul bateriilor KLUDI este menit să se potrivească chiar şi în cele mai sofisticate decoruri.”

Mai multe detalii despre bateriile KLUDI puteţi găsi pe site-ul: www.romstal.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.