vdf_80714500

Vodafone România, cel de-al doilea operator de comunicaţii mobile de piaţa locală anunţă Zilele “Mega”, care aduc reduceri la telefoanele achizitionate împreună cu abonamentele Mega, Mega National şi optiunile Smartphone, în 30 şi 31 mai 2013, în toata reţeaua de magazine Vodafone şi la partenerii săi.

Astfel, astăzi şi mâine, clienţii vor putea achiziţiona orice telefon cu o reducere de până la 50 de euro, împreună cu abonamentele Mega şi Mega Naţional.

Utilizatorii care aleg abonamentul Mega 8 (8 Euro/luna, TVA inclus) pe doi ani, împreuna cu opţiunea Smartphone 300 MB, primesc un discount de până la 30 de Euro din preţul smartphone-urilor, iar cei care semnează un contract Mega 8 cu opţiunea Smartphone 600 MB pe doi ani beneficiază de o reducere de 50 de euro.

În plus, abonaţii Mega 8 care aleg extraopţiunea Smartphone 600 MB vor putea achiziţiona la 0 euro smartphone-uri precum Samsung Galaxy Young şi Huawei Ascend G510, din toate magazinele Vodafone şi ale partenerilor.

De asemenea, clienţii noi şi existenţi care optează pentru abonamentul Mega 8 şi extraopţiunea Smartphone 300 MB pot achiziţiona smartphone-urile LG Optimus L3 II şi Samsung Galaxy Y la 0 euro.

Şi utilizatorii care semnează un contract Mega 9 (9euro/lună, TVA inclus) pe doi ani beneficiază de o reducere de până la 15 Euro la telefoanele din portofoliul Vodafone. Pentru aceştia, Nokia C2-01 este disponibil tot la 0 Euro.

Promoţia este valabilă şi in magazinul online Vodafone, pentru telefoanele selectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.