res_62e3d282e86fe88ff72fd4ce9a56f785

Am prins in mana, testat si desfacut un produs nou de la PNI si extrem de util tuturor parintilor proaspeti si anume: Video Baby Monitor PNI B7000 ecran 7 inch wireless . De ce sa alegeti acest produs si nu unul deja existent in piata? Datorita ecranului generos de 7 inch ( 18 cm) diagonala si functiilor suplimentare cum ar fi: Monitorizarea video si audio a copilasului, comunicare audio bidirectionala cu camera de inregistrare respectiv cu copilasul.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

UNBOXING Video Baby Monitor PNI B7000 ecran 7 inch wireless

  • Produsul Video Baby Monitor PNI B7000 ecran 7 inch wireless, este cea mai buna solutie pentru monitorizare video/audio copilasi de la distanta, avand un ecran generos de 7 inch ( aproximativ 18 cm) diagonala si la prima vedere si utilizare ii acord nota 10, atat ca si ambalaj, continut, accesorii, cat si ca design, culori si functii.
  • Ca la orice produs de calitate, pe ambalajul produsului gasim urmatoarele informatii:

– Functii principale despre produs ;

– Caracteristici tehnice ;

– Poze cu produsul si cu destinatia de utilizare;

– Informatii indispensabile: cod de bare, Serie produs, Producator, Tara de origine;

  • Ambalajul exterior arata foarte bine, avand un luciu oglinda, este robust si rezistent la Socuri, transport. In interior produsul este foarte bine protejat cu ajutorul unei carcase din plastic texturat cu pasla.
  • Pe cutia produsului gasim poze explicite cu produsul, si principalele functii si caracteristici de care avem nevoie pentru a ne forma o parere despre produs fara a-l desface.
  • In cutie gasim produsul foarte bine protejat, format din camera video (baza) ce trebuie montata langa patutul copilului si unitatea mobila cu ecran sub forma de rama foto , manualul in limba romana si engleza, certificatul de garantie, cablu Audio/Video si declaratia de conformitate si 2 alimentatoare pentru cele 2 unitati.
  • Camera de filmat cu reglaj pe orizontala, si verticala, pentru un reglaj cat mai precis asupra copilasului. Unitatea de baza cu camera, mai este pravazuta cu un buton de pornit oprit, locas de baterii/acumulatori R3, led-uri IR si Antena Wireless.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Punerea in functiune a produsului Video Baby Monitor PNI B7000 ecran 7 inch wireless

Produsul Video Baby Monitor PNI B7000 ecran 7 inch wireless este foarte usor de utilizat, are un ecran generos de 7 inch si meniuri si functii intuitive si accesibile pentru oricine.

  • Pornirea unitatilor se face de pe cele doua butoane Power. La pornire, cele 2 unitati se imperecheaza in mod automat, daca se afla in raza de acoperire. Confirmarea de imperechere se face simplu, pe ecranul unitatii mobile aparand imaginea filmata de baza ( camera video fixa).
  • Functiile si caracteristicile principale ale produsului Video Baby Monitor PNI B7000 ecran 7 inch wireless:

– Monitorizare Audio/Video a copilasului;

– Posibilitatea de conectare a inca 3 camere ;

– Volum reglabil pe 9 nivele;

– Comunicare pana la 300 m ( in camp deschis);

– Infrarosu pentru filmare pe timp de noapte;

– Screen Saver si declansare automata filmare la detectie sunet peste un anumit nivel;

– Comunicare bidirectionala;

  • Cel mai important lucru la acest Baby monitor este faptul ca se poate comunica cu baza, asemanator unui set de walkie talkie, putand astfel sa ii vorbiti copilasului de la distanta.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Continutul pachetului Video Baby Monitor PNI B7000 ecran 7 inch wireless:

– Unitate mobila cu monitor de 7 inch;

– Unitate de baza cu camera de filmat ;

– 2 adaptoare de alimentare unul de 5 V si unul de 12 V ;– Manual de utilizare in limba romana ;

– Certificat de garantie si Declaratie de conformitate ;

Concluzii despre produsul Video Baby Monitor PNI B7000 ecran 7 inch wireless

Acest produs are cel mai bun raport calitate / performante / pret din piata. Este util tuturor parintilor foarte activi, si au activitati in Caminul propriu, altundeva decat in camera copilului. Produsul iti permite monitorizarea audio/video a copilului, cat si sa te adresezi lui prin comunicatia bidirectionala, de oriunde din casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.