404 Not Found


nginx
UTOK si Zonga fac scoala mai frumoasa – TechMagazin

430q-music

În mai puțin de două săptămâni vom fi martorii unui nou început de an școlar, moment în care vor începe povestirile din timpul vacantei: locurile vizitate, prieteni noi, numarul de zile la plaja sau la munte si, de ce nu, cartile parcurse.

Si cum fiecare dintre noi are o vacanta unica, este mai mult decat normal ca si playlistul acesteia sa fie variat. Din fericire, smartphone-urile si tabletele UTOK te ajuta sa iti exprimi stilul vacantei tale prin posibilitatea de a crea playlist-uri din peste 20 de milioane de melodii disponibile gratuit* prin aplicatia preinstalata Zonga.

Pentru cei care nu s-au intalnit cu experienta de streaming audio, Zonga este serviciul care iti pune la dispozitie milioane de melodii, pe care le poti asculta de pe smartphone, tableta sau calculatorul tau. Poti crea cu usurinta playlist-uri sau sa salvezi melodii pentru modul de ascultare offline, pentru momentele in care te afli in afara ariei de acoperire a conexiunilor rapide de internet.

In fiecare saptamana ai parte de playlist-uri noi din partea Zonga, insa, daca achizitionezi un smartphone sau o tableta UTOK**, ai timp suficient sa creezi playlistul tau preferat si sa il impartasesti cu colegii tai sau cu toti prietenii de pe Facebook.

*Abonamentul Zonga Full este disponibil in mod gratuit timp de o luna. Dupa consumarea perioadei initiale, utilizatorii pot opta pentru mentinerea optiunii cotracost.

**Aplicatia Zonga este preinstalata pe anumite smartphone-uri si tablete Zonga. Daca doriti sa achizitionati un model cu o luna gratuita de acces nelimitat, consultati sectiunea de Beneficii de pe pagina fiecarui produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.