un-roman-lanseaza-o-noua-retea-de-socializare-18469148

Lucian Mustaţă, un tânăr de 24 de ani care a crescut la orfelinat dar care a ajuns, prin ambiţie, studiu şi multă muncă expert în IT, lansează luni aplicaţia “Noteaboutlife”, o nouă reţea de socializare care promite să cucerească milioane de oameni de pe întreaga planetă.

Aplicaţia este gândită ca o capsulă a timpului, o ocazie pentru fiecare dintre noi să îşi aştearnă online gândurile, speranţele, visurile din timpul vieţii, şi a avea astfel propria pagină a destinului său. Mai mult, aplicaţia va permite updatarea constantă a profilului precum şi interacţiunea între toţi utilizatorii.

“Ideea mi-a venit de când eram pe băncile facultăţii şi mi-am dat seama că îmi doresc să citesc ce sfaturi mi-ar da oamenii care chiar au o anumită experienţă de viaţă. Cum să învăţ inteligent şi cum sa aflu aceste idei chiar de la ei. Mi-am dat seama că am putea avea nevoie de o aplicaţie online pentru acest lucru. Mai mult, toţi avem o singură viaţă, un destin ce poate deveni inspiraţional pentru ceilalţi.

Aplicaţia este gândită ca o acţiune non-profit , a cărei misiune este de a oferi oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a înregistra, stoca peste timp şi de a împărtăşi poveştile vieţii lor întregii umanităţi. Vreau să fac acest lucru pentru a transmite valoarea oamenilor şi de a lega în ţesătura culturii noastre înţelegerea faptului că fiecare viaţă contează. De a înmagazina părerile oamenilor care mai sunt sau nu printre noi.

Este un proiect ambiţios, prin care sper să scoatem în evidenţă evoluţia oamenilor la nivel social şi psihologic. Majoritatea cercetărilor din prezent se îndreaptă către domeniul tehnic şi medical, însă partea spirituală a rămas neglijată. Cred că ‘Noteaboutlife’ va fi cu adevărat apreciată peste 100 de ani, când oamenii vor citi despre părerile bunicilor şi străbunicilor lor, vor vedea valorile lor şi modul lor de viaţă”, declară Lucian Mustaţă.

Povestea de viaţă a lui Lucian Mustaţă este ea însăşi impresionantă. Tânărul a crescut fără părinţi, în centre instuţionalizate, şi s-a ambiţionat să reuşească în viaţă pe cont propriu. A urmat facultatea de Cibernetică, a absolvit două mastere, la SNSPA Ştiintele Politice şi Managementul Informaţiei la ASE, lucrează part-time la o firmă de IT şi ca freelancer pentru a construi website-uri şi a reuşit, prin forţe proprii, să îşi cumpere un apartament prin programul Prima Casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.