Vertu-Ti-02Cel mai nou model lansat de Vertu a ajuns si in Romania. Este vorba despre smartphone-ul de lux Vertu Ti, care poate fi cumparat in schimbul sumei de 7.900 euro.

Desi are un pret de achizitie urias, smartphone-ul de la Vertu nu se poate compara cu un smartphone high end. caracteristicile sale hardware sunt modeste, cel putin, daca tinem cont de pretul urias. Totusi vorbim despre un telefon exclusivist, nu despre un low-cost.

Vertu Ti propune un display de 3,7 inci, Capacitive Multi-touch, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Interesant este insa ca ecranul e protejat de un strat de cristal de safir. Procesorul e unul Dual Core, cu o frecventa de 1,7 GHz iar memoria RAM e de 1 GB. Spatiul de stocare e destul de generos- nu mai putin de 64 GB. Din pacate telefonul nu permite atasarea unui card microSD. Dar la asa o memorie nici ca ar fi nevoie.

Camera foto are o rezolutie de 8 MP si poate filma in format Full HD. Camera frontala are o rezolutie de 1,3 MP si permite apeluri video decente. La partea de multimedia telefonul vine cu doua difuzoare stereo realizate de Bang&Olufsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.