app_store_09591600

Cei de la Top Apps au realizat un top al celor mai scumpe aplicaţii care se găsesc în App Store. Cea mai scumpă aplicaţie este VIP Black şi costă 999.9 dolari. Ce face?

Aplicaţia promite celor dispuşi să cheltuie 1000 de dolari pentru această aplicaţie, tratamente VIP precum, cadouri surpriză, reduceri, acces prioritar şi alte privilegii unice, în reţeaua iVIP Ltd. de parteneri şi servicii de lux. Numai că, după ce se descarcă aplicaţia, utilizatorul de iPhone trebuie să dovedească faptul că are o avere mai mare de un milion de lire sterline! 

Sunt toate aceste aplicaţii scumpe o scamatorie? Nu toate, spun cei de la Top Apps. O altă aplicaţie, care costă tot 999.9 dolari, îi ajută pe studenţii la drept să treacă de examenul de barou, iar Agro, este folosită de fermieri pentru a ţine evidenţa culturilor. Iar MogiGage este destinată să-i ajute pe producători să-şi pună comenzile în ordine.

Dar sunt şi aplicaţii care nu ajută la nimic, însă sunt persoane dispuse să plătească mai mult de un dolar pentru o aplicaţie. Iată mai jos care este lista celor mai scumpe aplicaţii din App Store.

Descriere: Este prima aplicaţie premium lifestyle de la compania iVIP. Pentru descărcare, membrii trebuie să dovedească faptul că au un venit sau o avere de peste un milion de lire sterline.

Descriere: Bar Max CA, creată de un absolvent al Universităţii Harvard este o revizuire cuprinzătoare a cursurilor şcolii de drept, cu cel mai mare rating. Oferă suport nelimitat şi oferă feedback personalizat.

Descriere: Agro, o aplicaţie funcţională şi prietenoasă este acceptată de fermieri şi testată de mari organizaţii. Este folositoare în stocarea detaliilor clienţilor, precum cele referitoare la culturi, chimicale.

Descriere: MogiGage, o aplicaţie de metrologie pentru iPhone poate fi folosită pentru urmărirea componentelor de producţie. Utilizatorii pot crea, edita şi pot proba măsurătorile necesare procesului de inspecţie.

Descriere: Preebs este o aplicaţie iOS special concepută pentru navetişti.

Descriere: Acesta este un joc cu o grafică la o rezoluţie bună şi animaţii.

Descriere: Cu această aplicaţie, utilizatorii pot viziona şi controla camerele de supraveghere, în orice moment, de oriunde.

Descriere: PDR Quate este un softwate de business management perfect pentru cei care lucrează în industria reparaţiilor de maşini.

Descriere: Aplicaţia permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice via Internet, iar întreaga conversaţie este protejată de algoritmi de criptare.

Descriere: BizjetMobile permite pasagerii corporate sau VIP să folosească satelitul avionului pentru a efectua apeluri, a trimite sau a primi e-mailuri.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.