In general, ceasurile de calitate au preturi exorbitante de care foarte multi oameni nu se vor putea apropia vreodata. Tocmai de aceea, astazi va prezentam cateva ceasuri ce stau bine la capitolul aspect, dar nu intampina probleme nici atunci cand vine vorba despre calitate. Toate au un pret rezonabil si pot constitui un cadou perfect de Craciun.

Xetum Stinson

Pret: $995

Compania Xentum localizata in San Francisco si fondata de Jeff Kuo aduce pe piata ceasuri automate moderne la preturi rezonabile si respecta miscarea verde. Xentum Stinson este genul de ceas potrivit pentru cei care adopta adesea un look clasic.

Tissot Heritage Visodate

Pret: $459

Tissot este parte a Swatch Group din Elvetia, un brand considerat entry-level in materie de ceasuri de lux. Tissot Heritage Visodate poate cu siguranta sa concureze la capitolul lux cu alte ceasuri mult mai scumpe. Si in plus…vine cu o garantie pe 2 ani!

Sinn 556 1

Pret: $900

Sinn Spezialuhren este un producator de ceasuri de succes din Frankfurt. Cel pe care vi-l recomandam astazi este un ceas cu o curea din piele neagra ce confera purtatorului un aer clasic de eleganta.

Seiko SRP315

Pret: $268

Desi exista multi pasionati de ceasuri are nu sunt neaparat incantati de acest brand, trebuie sa recunoastem ca este unul accesibil si ofera un foarte bun raport calitate-pret.

Hamilton Khaki Field – Auto 42 Millimetri

Pret: $327

Un brand care in ultima vreme a recapatat putere pe piata ceasurilor este Hamilton. Are o adevarata traditie in materie de ceasuri si a redevenit un brand popular in ultimii ani.

Aceste ceas Khaki Field realizat din otel inoxidabil este rezistent la apa si este „accesorizat” cu o curea din piele maro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.