51e99b80-a514-11e3-9d5b-0d91a1b33ea5_rexfeatures_3622352d-630x290

În ultimii ani au luat amploare în întreaga lume dozatoarele de cafea, cele care îţi prepară cafeaua pe loc. Doamnele şi domnişoarele sunt foarte încântate că îşi pot prepara cafeaua în cele mai trăznite şi ciudate combinaţii. O micuţă companie americană s-a întrebat: “Putem face acelaşi lucru şi cu vinul?”. Şi au găsit răspunsul: The Miracle Machine.

Dispozitivul este foarte uşor de manevrat şi la fel de uşor de utilizat. Funcţionează în mare parte după acelaşi principiu precum dozatoarele de cafea: adaugi apă, struguri şi esenţe, iar acestea sunt transformate în numeroase categorii de vinuri din întreaga lume.

The Miracle Machine are un recipient special în care are loc o fermentare rapidă, un motor care amestecă individual ingredientele, un senzor de temperatură şi un microprocesor care controlează tot procesul tehnologic.

info-graphic

Pentru a-ţi alege vinul dorit, te folosesţi de o aplicaţie pentru smartphone (momentan, aceasta este disponibilă doar pentru iPhone). Aplicaţia se conectează prin Bluetooth la maşina de făcut vin, îţi alegi concentraţia de struguri, de esenţe, vechimea vinului, tipul vinului (Cabernet Sauvignon, Pinot Noire etc.), temperatura de fermentare etc., iar după toate acestea, prin apăsarea unui singur buton, The Miracle Machine îţi crează vinul dorit, despre care producătorii afirmă că este la fel de bun precum cel original produs tradiţional.

Trebuie menţionat faptul că tot procesul este sigur, iar vinul realizat este natural (sau cel puţin aşa afirmă producătorii).

Ce spuneţi, v-aţi încumeta să beţi vin realizat de acest device?

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.