404 Not Found


nginx
Tehnologia ne-a acaparat viaţa. Vezi momentul istoric ce arată acest lucru – TechMagazin

tehnologia-ne-a-acaparat-viata-vezi-momentul-istoric-ce-arata-acest-lucru-198332

La opt ani de la alegerea fostului Papă, Benedict al XVI-lea, tehnologia pare că a acaparat fiecare colţ al existenţei noastre. O fotografie cât se poate de reprezentativă este aceea a mulţimii prezente la desemnarea actualului Papă, Francisc.

Fiecare persoană prezentă în Piaţa Sfântul Petru din Vatican avea un telefon mobil sau o tabletă îndreptată către Suveranul Pontif.

Piaţa telefoanelor mobile s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii ani, iar o comparaţie cu o fotografie din 2005, de la momentul alegerii Papei Benedict al XVI-lea, atestă acest lucru.

În 2005, în Piaţa Sfântul Petru, era un singur telefon vizibil în fotografie. În 2013, zilele trecute mai precis, se pot observa sute de telefoane aprinse, scrie NY Daily News.

Se pare că tehnologia actuală oferă o nouă formă lumii, după ce s-a descoperit că există peste 6,9 miliarde de dispozitive mobile, aproape unul pentru fiecare locuitor al planetei.

Prin comparaţie, numărul lor a crescut de peste trei ori în doar opt ani. În 2005 existau doar 2 miliarde de unităţi, mai scrie NY Daily News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.