404 Not Found


nginx
Tablete ieftine, romanesti, bune si la pret redus. UTOK are promotii inainte de Paste

UTOK-1170x644

Cum nu toată lumea își permite cel mai nou iPad, mulți vor căuta o tabletă ieftină și bună. Din fericire, pe piață există și astfel de dispozitive, iar mai jos găsiți o selecție de dispozitive pentru cei care nu au bugete mari. Partea cea mai bună este că tabletele sunt la preț redus.

UTOK organizează un fel de Black Friday de primăvară pentru tabletele disponibile pe site. Totuși, înainte să trecem la sugestii, să vedem ce căutăm la o tabletă ieftină și bună. În primul rând, procesorul și meoria RAM trebuie să poată face atât jocurilor (chiar dacă nu celor de ultimă generație), cât și browsingului și redării de filme.

Apropo de filme, acestea se văd mai bine pe tabletele care au ecrane cu rezoluție mare. Când vorbim despre o tabletă ieftină și bună, rezoluția ideală este 1280×720, dar nici rezoluția 1024×768 la ecranele de dimensiuni mai mici. Un bonus ar fi conectivitatea 3G, care le permite utilizatorilor să acceseze Internetul fără să aibă nevoie de o conexiune WiFi. Mai jos am selectat cinci tablete care respectă aceste criterii. Lista completă cu produse la reducere o găsiți AICI.

Tablete ieftine și bune din oferta UTOK

UTOK iQ1000 este un gadget puternic care vine cu un bonus la pachet – o tastatură inclusă. Tableta are un ecran de 10,1 inch și rezoluție HD, iar sub acesta se ascunde un procesor performant Intel Atom Z3735G, cu patru nuclee și viteză de 1,33Ghz. Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat, memoria RAM este de 1GB, iar tableta este bună atât pentru cei care vor să editeze și să redacteze texte, cât și pentru cei care vor un dispozitiv portabil pe care să urmărească filme. Tableta UTOK are o reducere considerabilă și o puteți cumpăra de AICI.

tableta ieftina si buna utok iq1000

UTOK i800 este o tabletă cu ecran de 8 inch care rulează sistemul de operare Windows 8.1. Procesorul Intel Atom de 1,33Ghz lucrează împreună cu o memorie RAM de 1GB pentru a le oferi utilizatorilor acces la toate funcționalitățile sistemului Windows. Ca bonus, cei care optează pentru modelul UTOK i800 primesc un abonament de un an la produsele Microsoft Office. Spațiul de stocare este de 16GB, dar poate fi extins cu ușurință, printr-un card microSD. Puteți cumpăra tableta de AICI.

tableta ieftina si buna utok i800

UTOK iQ700 este încă o tabletă ieftină și bună cu procesor Intel. Are un ecran de 7 inch cu rezoluție 1024×768 și memorie RAM de 1GB. Spațiul de stocare este 8GB și există posibilitatea extinderii acestuia printr-un card microSD. Tableta e compactă și ușor de cărat peste tot, fiind bună pentru jocuri casual sau filme. Rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat și are un preț redus considerabil. Găsiți UTOK iQ700 AICI.

tableta ieftina si buna utok iq700

UTOK Hello 7K este cu adevărat o tabletă ieftină și bună. Are un display de 7 inch cu rezoluție HD sub care ascunde un procesor cu opt nuclee la frecvență de 1,7Ghz. Memoria RAM de 1GB, iar spațiul de stocare este 8GB. Partea cea mai bună la această tabletă este conectivitatea 3G. Utilizatorii pot insera un SIM pe care să-l folosească atât pentru apeluri, cât și pentru navigarea pe internet. Tableta rulează Android 4.4 KitKat și are un preț foarte bun. O puteți cumpăra de AICI.

tableta ieftina si buna utok Hello 7K

UTOK Hello 10Q HD este tot o tabletă care dispune de conectivitate 3G, dar și de specificații puternice. Are un display HD de 10,1 inch, un procesor cu patru nuclee și frecvență 1,3Ghz și memorie RAM de 1GB. Rulează Android KitKat, iar spațiul de stocare de 8GB poate fi extins prin card microSD. Poate fi folosită pe post de telefon, iar bateria de 6.000 mAh asigură o autnomie de aproximativ 5 ore. Este la reducere AICI.

tableta ieftina si buna utok Hello 10q

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.