samsung_galaxy_s4_2_jpg_jpg_60696400_89387800

Samsung Galaxy S4, cel mai aşteptat telefon al acestei perioade, a ajuns şi pe piaţa din România. Îţi prezentăm câteva din funcţionalităţile noi pe care trebuie să le cunoşti la noul terminal.

Una dintre cele mai importante este modul prin care poţi taia sunetul telefonului atunci când eşti într-o şedinţă. Dacă până acum doar trebuia să întorci telefonul cu ecranul în jos, Samsung a introdus funcţia care îţi permite acelaşi lucru doar prin acoperirea ecranului cu mâna.

O altă funcţie importantă este cea care te ajută să auzi telefonul atunci când este într-o geantă sau un rucsac. Volumul soneriei creşte automat atunci când senzorii detectează unde se află terminalul.

Telefonul vine şi cu funcţia de detectare a feţei care te ajută să derulezi o pagină de internet prin mişcarea capului sau atunci când priveşti un clip acesta se opreşte când senzorii nu îţi detectează faţa îndreptată spre aparat.

Atunci când te afli în agenda telefonului şi vrei să iniţiezi rapid trimiterea unui mesaj sau apelarea unui contact poţi glisa la stânga pentru SMS şi dreapta pentru apeluri.

Pentru a face un print screen este suficient să plimbi palma de la dreapta la stânga deasupra ecranului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.