samsung-gear-s-630x411

După Samsung Galaxy Note 4, sud-coreenii au prezentat la IFA 2014 și Gear S. Este cel mai puternic ceas inteligent lansat de companie, dar rulează Tizen, nu Android Wear de la Google.

Are un ecran de 2 inci OLED, cu unghiuri bune de vizualizare, este rezistent la apă și praf, va fi disponibil în nuanțe de alb și negru și arată, oarecum, ca Gear Fit, numai că este mai mare. Gear S folosește un procesor de 1GHz, iar hardware-ul ar trebui să fie destul de bun cât să ruleze fără probleme software-ul deja inclus.

amsung Gear S va fi disponibil din octombrie în Coreea de Sud, iar spre finalul anului va fi disponibil în mai multe regiuni. Este un ceas care îngroașă rândurile acestei game de accesorii purtabile, alături de cele produse de Sony, Motorola, LG, Huawei și alți producători. De asemenea, se conturează deja cele două mari platforme: Tizen și Android Wear.

În aproape o săptămână, Apple își susține evenimentul de prezentare a iPhone 6 și este așteptat un ceas inteligent, denumit iWatch. Știm prea puține despre acest gadget, dar ar avea un preț de până în 400 de dolari, va folosi un ecran curbat și va fi un companion pentru iPhone, iPad și, probabil, Macbook. Vom afla mai multe pe 9 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.