smailo

I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
Unicul Organizator al prezentei campanii este societatea comerciala AROBS Transilvania Software SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, Str. Donath 11, Nr. 48, înregistrata la Registrul Comertului Cluj cu numarul J12/1845/1998, cod de înregistrare fiscala RO 11291045.

II. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE
Campania se desfasoara in perioada 15 septembrie 2013 – 31 ianuarie 2014 (inclusiv) si se adreseaza numai persoanelor fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania care achizitioneaza unul dintre produsele calificate la Campanie in perioada desfasurarii acesteia si care accepta acesti Termeni si Conditii.

Pentru înscriere click aici

III. MECANISMUL CAMPANIEI

Definitii:

a) Produse calificate: Tableta Smailo Web Energy 8 si tableta Smailo Web Energy 9.7 achizitionate de la un distribuitor autorizat AROBS Transilvania Software (compania care detine si distribuie produse sub brandul Smailo) sau direct din magazinul on-line al firmei.

b) Deteriorare accidentala: Orice distrugere, deteriorare mecanica, imersie partiala sau totala intr-un lichid a produsului calificat, care duce la imposibilitatea utilizarii lui in scopul in care a fost achizitionat si care rezulta in urma unui eveniment extern brusc, cu exceptia excluderilor din acesti Termeni si Conditii.

c) Furt: Orice furt declarat autoritatilor competente si dovedit cu documente care atesta acest lucru, eliberate de organele competente, cu exceptia excluderilor din acesti Termeni si Conditii.

d) Inlocuire: Inlocuirea se face cu acelasi model de tableta si din acelasi lot sau cu o tableta echivalenta (care dispune de aceleasi functii si caracteristici, cu exceptia designului, a culorii, a dimensiunii si a greutatii, care vor fi cat mai asemanatoare cu cele ale tabletei deteriorate) in cazul in care acel model nu mai este disponibil. Valoarea tabletei inlocuite nu va depasi valoarea tabletei deteriorate.
In perioada 15 septembrie 2013 – 31 ianuarie 2014, cumparatorul unuia dintre produsele calificate in promotie va beneficia de o garantie de 1 an de la data achizitiei care consta in servicii gratuite de reparare in cazul deteriorarii accidentale (situatie neacoperita in cazul garantiei normale), cat si inlocuirea tabletei in cazul furtului.
Pe langa certificatul de garantie standard al tabletei, posesorul ei este obligat sa faca dovada inregistrarii seriei dispozitivului si a datelor sale de contact pe site-ul www.smailo.ro la sectiunea Garantie extinsa.

Inregistrarea pe site in vederea activarii acestui beneficiu trebuie sa fie realizata in maxim 30 de zile de la data achizitiei tabletei. Inregistrarea este considerata finalizata doar dupa primirea mesajului de confirmare.
O tableta poate fi inregistrata o singura data in baza seriei de identificare. In cazul achizitionarii a mai multor astfel de dispozitive, este necesara inregistrarea fiecaruia.

1. Inregistrare
Participantii la aceasta campanie trebuie:
a) Sa acceseze site-ul www.smailo.ro la sectiunea Garantie extinsa in termen de 30 de zile calendaristice de la achizitionarea tabletei.
b) Sa activeze garantia extinsa prin completarea formularului de inregistrare on-line. Toate datele din formular sunt obligatorii. Dupa completarea si inregistrarea datelor, participantii vor primi un e-mail de confirmare a inregistrarii.
Toate inregistrarile trebuie primite pana la 2 martie 2014.

2. Limitare
Aceasta promotie se limiteaza la o singura solicitare in toata perioada de 1 an de la data achizitionarii si doar pentru un produs calificat.
Costul reparatiei partilor componente sau a pieselor avariate ori costul de inlocuire nu poate sa depaseasca pretul initial de achizitie a tabletei.

3. Solicitarea de inlocuire / reparatie
Daca s-a facut inregistrarea on-line a tabletei si a posesorului acesteia in termenul de 30 de zile de la data achizitiei iar tableta este furata sau se deterioreaza accidental in termen de 1 (un) an de la data achizitionarii, se vor respecta cerintele de mai jos:

 PENTRU DETERIORARE ACCIDENTALA:
Posesorul tabletei este obligat sa declare incidentul in termen de 72 de ore folosind adresa de e-mail garantie-extinsa@smailo.ro sau la service-ul autorizat din Cluj-Napoca, str Sapatorilor Nr. 5 si sa furnizeze urmatoarele acte:

1. Documentul de achizitie in original sau copie
2. Certificatul de garantie in original, completat de catre vanzator
3. O declaratie pe propria raspundere, conform modelului disponibil pe site-ul www.smailo.ro la sectiunea Garantie extinsa, care sa indice data si conditiile in care s-a produs incidentul, precum si datele aferente tabletei (modelul, numarul serial) si datele sale de contact. Declaratia trebuie semnata de catre posesorul tabletei fizic sau electronic.

 PENTRU FURT:
Posesorul tabletei este obligat sa depuna o plangere la autoritatile competente in termen de 48 de ore de la producerea evenimentului. Plangerea trebuie sa mentioneze conditiile in care s-a produs furtul tabletei, precum si datele acesteia (numarul serial).
In plus, plangerea trebuie sa mentioneze ca pierderea produsului calificat reprezinta un caz de „furt”.
Posesorul tabletei este obligat sa declare furtul in termen de 72 de ore folosind adresa de e-mail garantie-extinsa@smailo.ro sau la service-ul autorizat din Cluj-Napoca, str Sapatorilor nr 5 si sa furnizeze urmatoarele acte:
1) Plangerea in original sau copie, eliberata de Politie
2) O declaratie pe propria raspundere, conform modelului disponibil pe site-ul www.smailo.ro la sectiunea Garantie Extinsa, care sa indice data exacta, ora si conditiile in care s-a produs incidentul, precum si datele aferente tabletei (modelul, numarul serial) si datele sale de contact.
Solicitarile care nu contin informatiile necesare pot fi respinse.

4. Aducerea la conformitate a produsului
Aducerea la conformitate a produsului prin reparare sau inlocuire se va realiza intr-un termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data receptionarii tuturor documentelor solicitate de catre departamentul de service.

 V. EXCLUDERI
• AROBS Transilvania Software nu va fi raspunzatoare pentru defectiunile provocate de:
1) instalarea oricarui software din surse neautorizate, care ar putea afecta sau infecta tableta Smailo ca urmare a utilizarii lui, altele decat cele deja preinstalate; 2) orice interventie software neautorizata; 3) conectarea de accesorii neautorizate de producator.
• La aceasta campanie nu pot participa angajati ai AROBS Transilvania Software, niciun distribuitor sau partener de distributie AROBS, autorizat sau nu, niciun furnizor de servicii autorizat AROBS, nici angajati ai acestora, rude apropiate sau alte persoane care profesional au legatura cu promotia.
• Aceasta campanie nu acopera accesoriile incluse sau altele optionale achizitionate impreuna cu produsul inregistrat in promotie. Aceasta campanie este valabila numai pentru tabletele Smailo Web Energy 8 si Smailo Web Energy 9.7 achizitionate in perioada 15 septembrie 2013 – 31 ianuarie 2014.
• Orice eveniment care nu corespunde unei deteriorari accidentale bruste a produsului calificat, cum ar fi deteriorarea intentionata sau interventiile neautorizate.
• Pierderile, lipsa accesoriilor sau disparitiile nejustificate.
• Orice furt sau distrugere ce rezulta dintr-un act deliberat de posesor sau neglijen.a (sau a unei persoane ce foloseste tableta cu permisiunea posesorului).
• Deteriorari in urma carora produsul inscris in promotie nu poate fi prezentat, cu exceptia incendiilor. In cazul pierderii produsului in urma unui incendiu, se va pune la dispozitia AROBS Transilvania Software un raport al organelor abilitate.
• Furtul aparatului lasat nesupravegheat intr-un vehicul, cu excep.ia cazului in care vehiculul are toate usile blocate si sistemul de protectie activ, iar aparatul nu se afla la vedere in interiorul vehiculului, ci intr-un compartiment inchis de tipul torpedou sau portbagaj inchis
• Zgarieturi, pete sau urme de exfoliere a carcasei si, in general, deteriorari ale partilor externe ale produsului calificat, care nu afecteaza functionarea acestuia.
• Deteriorarile limitate la bateriile de alimentare, la cablurile de alimentare sau de conectare a dispozitivelor si, in general, la accesorii sau la elemente interschimbabile care nu necesita deschiderea produsului inregistrat in campanie.
• Modificari tehnice sau reparatii efectuate de posesorul tabletei sau persoane neautorizate de AROBS Transilvania Software.
• Deteriorari rezultate in urma interventiilor neautorizate sau daca tableta este incredintata unui centru de reparatii neautorizat de AROBS Transilvania Software.

• Cutremure, valuri tsunami, eruptii, inundatii si iesiri din matca ale apelor, dovedite cu acte de la Institutul National de Meteorologie si Hidrologie (INMH).

De asemenea, garantia extinsa nu acopera:

. Instalarea si configurarea sistemului de operare si a programelor software si niciun tip de configurare, de interventie la sediu, de solutionare care presupune interconectarea sau compatibilitatea cu alte echipamente si niciun tip de recuperare a informatiilor, a datelor, a programelor software si a pachetelor software existente pe tableta.
• Orice furt sau distrugere a tabletelor participante la promotie care nu sunt pastrate ca bagaje de mana in timpul transportului in comun aerian, maritim sau terestru si care nu se afla sub supravegherea directa si imediata a dvs. sau a persoanei delegate.
• Deteriorarile cauzate de ambalarea necorespunzatoare a produsului calificat in timpul transportului.
OBSERVATIE: Produsele reparate sau inlocuite in cadrul prezentei campanii nu mai fac obiectul garantiei legale, tinand cont ca defectiunile sunt induse sau neacoperite de garantie in cazul furturilor. Asadar, ele nu vor mai beneficia de un nou termen de garantie.

VI. CLAUZE DIVERSE

1. AROBS Transilvania Software isi rezerva dreptul de a exclude din aceasta promotie orice participant daca descopera nereguli ale inregistrarii si/sau solicitarii lui.

2. AROBS Transilvania Software nu garanteaza ca utilizarea sau accesarea site-ului web www.smailo.ro pentru inregistrare nu va fi intrerupta de erori. In acest caz se va trimite o sesizare pe adresa info@smailo.ro.

3. Acest regulament prezinta conditiile pe care doritorii trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati admisi ca participanti la campanie. Inscrierea in aceasta campanie inseamna pentru participanti aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acesteia.

4. Prezentul regulament este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul Organizatorului si pe site-ul de internet www.smailo.ro.

5. Pentru informatii suplimentare cu privire la acest regulament si la desfasurarea campaniei, participantii se vor adresa Departamentului de Marketing la telefon 0264 598 204 sau la sediul AROBS Transilvania Software, Piata Cipariu Nr. 9, cod 400191, Cluj-Napoca, de luni pana vineri, intre orele 9.00-17.30.

Data
10 septembrie 2013
ORGANIZATORUL CAMPANIEI
AROBS Transilvania Software
Valentin Mudura
Director Executiv
Camelia Iusan Cocis
Director de Marketing

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.