404 Not Found


nginx
Regulament oficial “Hotpoint – 5 ani garantie” – TechMagazin

744x257-Hotpoint-5-ani

Organizatorul campaniei promotionale “Hotpoint – 5 ani garantie” este Indesit Company SpA, cu sediul central in Italia, Viale Aristide Merloni, 47, 60044 Fabriano (An), avand biroul de reprezentanta in Romania, in Bucuresti, Floreasca Office Center, Calea Floreasca nr. 133-137, et.1, sector 1, 014466, Cod unic de inregistrare fiscala nr. 6978620, denumita in continuare Indesit Romania.

Prin transmiterea datelor personale pentru a participa la campania promotionala, cumparatorii accepta integral prevederile prezentului regulament. Pe parcursul derularii campaniei, Indesit Company isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, modificarile urmand a fi aduse la cunostinta publicului prin intermediul website-ului www.hotpoint.ro la sectiunea Garantie Hotpoint.

2.Dreptul de participare
La campania promotionala “Hotpoint – 5 ani garantie” are dreptul sa participe orice cumparator de produs sub marca Hotpoint (client final) persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania.

Un cumparator poate participa la aceasta promotie cu oricate produse achizitionate, pe durata si in aria de desfasurare a promotiei, cu conditia ca produsul/ele achizitionat/e sa fie importat/e de catre Indesit Romania prin importatorii autorizati. Produsele in aceasta promotie sunt insotite pe perioada promotiei de Cuponul de garantie extinsa Hotpoint.

3.Durata promotiei si aria de desfasurare
Campania promotionala “Hotpoint – 5 ani garantie” se va desfasura in perioada 4 martie – 31 mai 2013, pe teritoriul Romaniei, in magazinele si pe website-urile distribuitorilor autorizati care comercializeaza produse electrocasnice Hotpoint. Acordarea garantiei extinse se face numai pentru produsele cumparate in acest interval de timp. Inregistrarea si revendicarea garantiei extinse se poate face in perioada 4 martie – 30 iunie 2013, pe site-ul www.hotpoint.ro sau prin posta. Orice revendicare a garantiei extinse dupa aceasta data nu va fi luata in considerare de organizator.

4.Produse participante
In aceasta promotie sunt eligibile toate produsele sub marca Hotpoint comercializate de catre Indesit Romania, prin importatorii agreati, cum ar fi aragaz, frigider, combina frigorifica, cuptor, plita, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator, uscator, congelator, cuptor cu microunde.

5.Mecanismul campaniei promotionale
Pentru a participa la aceasta promotie cumparatorii trebuie sa achizitioneze in perioada 4 martie – 31 mai 2013 produsele mentionate la articolul 4 al prezentului regulament si apoi sa inscrie datele personale si ale produsului achizitionat pe formularul online aflat la adresa www.hotpoint.ro

In cazul in care nu au reusit sa completeze formularul online, cumparatorii pot trimite formularul de inregistrare tiparit, completat, catre Indesit Romania, la adresa din Bucuresti descrisa la articolul 1 al prezentului regulament.

Formularul de inregistrare tiparit este parte a Cuponului de garantie extinsa Hotpoint care insoteste in magazin in mod obligatoriu, produsele comercializate de catre Indesit Romania. Pentru a putea intra in aceasta promotie cumparatorii trebuie sa solicite comerciantului Cuponul de garantie extinsa.

Cuponul de garantie extinsa contine, acoperit, un cod unic de inregistrare ce trebuie inscris pe formular. Pentru a vedea codul, suprafata acoperitoare trebuie inlaturata prin razuire. Cupoanele care au suprafata acoperita deteriorata partial sau total, nu sunt valabile si trebuie returnate comerciantului.

Dupa inregistrarea datelor personale si referitoare la achizitie, participantii vor primi in mod automat garantia extinsa de 5 ani calculata de la data achizitiei, in conditiile specificate in certificatul de garantie legala de 2 ani.

6.Responsabilitate
Organizatorul campaniei va acorda garantia extinsa in conformitate cu prevederile prezentului regulament si in conditiile generale de garantie descrise in certificatul de garantie legala de 2 ani, primit de cumparator impreuna cu factura produsului. Prevederile regulamentului si conditiile generale de garantie trebuie respectate de cumparator integral pentru a beneficia de garantia extinsa pe intreaga perioada de 5 ani.

Prin transmiterea datelor personale si de achizitie prin posta sau online, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul nu este responsabil pentru nepromirea Cuponului de garantie extinsa sau pentru neindeplinirea intehralal de catre cumparator a conditiilor de participare in promotie.

7.Prelucrarea datelor personale ale participantilor persoane fizice
INDESIT COMPANY SPA, REPREZENTANTA ROMANIA, operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr….., prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de cumparator referitoare la nume, prenume, sex, telefon, date privind bunurile detinute, in scopul reclama, marketing si publicitate, prin mijloace automatizate.

Informatiile inregistrate de Indesit Romania in decursul acestei promotii sunt destinate pentru activitatei de reclama, marketing si publicitate si sunt accesate de catre reprezentantii Indesit Romania si de catre administratorul website-ului in care se colecteaza aceste informatii.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, refuzul dvs. determina insa imposibilatea participarii la aceasta promotie.

Conform Legii nr. 677/2011, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la INDESIT COMPANY SPA, REPREZENTANTA ROMANIA cu sediul in Calea Floreasca nr 133-137, et 1, sector 1, Bucuresti.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, conform legislatiei in vigoare.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

8.Litigii
In cazul unor potentiale conflicte aparute intre organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

In cazul in care nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila, partile implicate vor inainta conflictele spre solutionare instantelor competente romane din Bucuresti, de la sediul organizatorului.

9.Intreruperea campaniei promotionale
Organizatorul isi rezerva dreptul de a pune capat Campaniei promotionale anterior dateri de 31 mai 2013, dar nu inainte de a informa publicul, in cazul in care, din motive obiective si independente de vointa si controlul organizatorului, continuarea campaniei promotionale nu ar mai fi posibila.

Intr-un astfel de caz, organizatorul se obliga sa faca mentiunile de informare publica pe site-ul www.hotpoint.ro pana la data de 30 iunie 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.