ALTEX ROMANIA SRL, Piatra Neamt, Str. General Dascalescu, nr.15, Bl T1, avand punct de lucru in B-dul Poligrafiei nr.1, sect.1, Bucuresti, cod unic de inregistrare RO2864518, numar de inregistrare la Registrul Comertului J27/2125/1992, fax: 021/319.99.39, avand numarul de Operator de baze de date 600 / 2006 cu modificarile si completarile ulterioare.

 1. SCOPUL ACTIUNII:

Intrucat organizatorului ii revine obligatia si responsabilitatea pentru constientizarea consumatorilor privind deseurile de echipamente electrice si electronice precum si preluarea acestora de la magazine in sistem „Buy Back”.

Programul “ Buy Back” se adreseaza consumatorilor si are doua directii de actiune:

(a)    Informarea publicului si implicarea lui in problematica actuala a preocuparilor pentru reducerea eliminarilor de deseuri in natura, cu deosebire privind efectele nocive ale vechii atitudini la debarasarea de deseurile electrice, context in care progresele industriei in reproiectarea produselor si solutiile inovative ce le fac mai usor reciclabile, sunt teme centrale.

(b)   Interactiunea activa cu publicul consumator, pentru a-l antrena in miscarea de inlocuire a vechilor aparate electrice din gospodaria sa, adesea mari consumatoare de energie, cu cele moderne, confortabile in exploatare si eficiente energetic, oferindu-i  totodata solutii practice pentru degajarea celor vechi, ceea ce va stimula si colectarea deseurilor electrice din gospodariile particulare

 1. PERIOADA DE DESFASURARE – 17.04.2013- 30.06.2013.
 1. ARIA DE DESFASURARE

Campania se desfasoara la nivel national, in toate magazinele Altex din Romania.

 1. DREPTUL DE PARTICIPARE

Programul este adresat tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data de 17.04.2013.

 1. MECANISMUL PROGRAMULUI
 • Pentru a participa la actiune, cumparatorul trebuie sa predea un echipament vechi mare* complet (nedezmembrat) in perioada 17.04.2013 – 30.06.2013,  fie la unul din magazinele participante la actiune, fie transportatorului care-i livreaza produsul nou la domiciliu, situatii in care el primeste la momentul cumpararii beneficiul valoric oferit in actiune.
 •  In functie de echipamentul predat, beneficiul este un tichet de :

–          Pentru : frigidere cu 1 usa, frigidere cu 2 usi, congelatoare, lazi frigorifice, vitrine frigorifice – clientii vor primi un tichet de 120 de lei.

–          Pentru : masini spalat rufe automate si masini de spalat vase  – clientii vor primi un tichet de 100 de lei

(*) Prin echipament vechi mare se intelege:

– frigidere cu 1 usa

–  frigidere cu 2 usi

– combine frigorifice

– congelatoare

– lazi frigorifice

–  vitrine frigorifice

–  masini spalat rufe automate

– masini de spalat vase  – indiferent de marca

 • Beneficiul  se acorda  sub forma de tichet si se scade din pretulul produsului achizitionat direct pe factura si se aplica la valoarea de raft a produsului. Tichetul este folosit in momentul emiterii si retinut la magazin odata cu plata facturii.
 • Tichetul  obtinut se poate folosi pentru achizitionarea unui singur produs din tabelul de mai jos:
Frigorifice Combine frigorifice
Frigidere
Side-By-Side
Retro
Congelatoare
Lazi frigorifice
Vitrine frigorifice
Masini de spalat rufe Masini de spalat frontale
Masini de spalat verticale
Masini de spalat cu uscator
Uscatoare de rufe
Masini de spalat vase  
 • Tichetele nu se cumuleaza pentru achizitia unui singur produs.
 • Reducerea se cumuleaza cu alte promotii prin care se acorda discount, dar nu cu alte reduceri in care discountul se acorda sub forma devoucher.
 1. CONDITII DE VALIDITATE

Pentru ca un participant sa fie considerat valid, trebuie sa intruneasca concomitent urmatoarele conditii:

 1. Sa indeplinesca conditiile de la Sectiunea 5 a prezentelor Conditii;
 2. Sa predea un echipament vechi in oricare din situatiile mentionate la punctul 6.
 3. Sa achizitioneze in perioada actiunii un echipament din lista produselor eligibile, contra predarii unui DEEE.
 1. FORTA MAJORA

Pentru scopul acestor Conditii de participare, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizatori si a carui aparitie pune pe acestia din urma in imposibilitatea de  a-si indeplini obligatiile asumate. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Conditiilor si care poate interzice/ modifica termenii acestora, etc.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorilor din motive independente de vointa lor, impiedica sau intarzie total sau partial executarea acestor Conditii si continuarea actiunii, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor lor pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorii, daca invoca forta majora, sunt obligati sa comunice participantilor cumparatori, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acesteia.

 1.  LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizatori si participantii cumparatori, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.  Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 1. CLAUZE FINALE

Prezentele Conditii de participare pentru cumparatorii din actiunea „Buy Back”  vor fi disponibile in magazinele Altex din tara.

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin înscrierea la promotia „Buy Back” participantii sunt de acord cu prevederile prezentelor Conditii de participare.

Participantii trebuie  sa-si declare OBLIGATORIU datele personale: nume, prenume, adresa, telefon, adresa de e-mail  pentru a utiliza tichetul  si pentru a beneficia de reducere.

Inscrierea la promotie reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de ALTEX Romania ca operator de date cu caracter personal in scopul de marketing, reclama, publicitate si statistica, precum si buna desfasurare a  promoţiei „Buy Back”

Participantilor la campania promotionala „Buy Back” le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Dep. Relatii Clienti: 08010ALTEX (0801025839) sau * ALTEX (*25839).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.