Holul este cea mai tranzitata camera a oricarei case, astfel avand nevoie de un cuier modern care sa acomodeze toate hainele tale sau ale musafirilor tai, alaturi de alte obiecte ce isi vor gasi locul in el.

Acest tip de mobilier de hol este deseori neglijat. In multe locuinte, acesta este doar un simplu obiect. Insa pentru pasionatii de decor interior, un cuier modern ales bine poate sa dea viata intregului hol. Astfel, casa ta va capata un plus de chicness bine venit.

Cuierul perfect trebuie sa satisfaca nevoia pragmatica, de depozitare si acomodare temporara a hainelor si altor obiecte. In egala masura, dorinta unui cuier estetic, este lesne de inteles. Cu totii ne dorim o casa frumoasa, dintr-o camera in alta.

Ce cuier modern se potriveste holului tau?

Daca ai un hol mic si o nevoie de depozitare scazuta, poti alege un cuier mic, multifunctional, care sa iti ofere spatiu si pentru haine, dar si pentru alte obiecte. Noi iti recomandam un cuier modern Penta Rosu. Nuanta rosie il scoate din anonimatul cuierelor clasice, in culori terne. Astfe, te bucuri de o pata de culoare chic si plina de stil chiar de la intrarea in casa. Daca preferi o alta culoare, il gasesti pe site-ul Modela si in varianta galbena.

Daca ai nevoie de un cuier mai mare si mai spatios, poti alege un cuier modern Deniz. Ceva mai complext si foarte util, de tip dulap, poate acomoda o varietate mai mare de imbracaminte si alte obiecte. Are doua usi pentru haine cu agatatori pe exterior, doua sertare in partea de jos si o usa cu oglinda cu rafturi pentru pantofi. Astfel, ai tot spatiul necesar si, in plus, designul modern il face extrem de placut vizual.

Mai avem astazi o recomandare pentru tine, eficienta din punct de vedere al spatiului de depozitare si la fel de estetic. Cu un cuier modern AYK, holul de la intrare devine mai chic si mult mai organizat. Iti ofera agatatori pentru haine, cat si spatiu pentru depozitare incaltaminte. Te vei bucura de un cuier functional, dar si stilat.

Te invitam sa descoperi mai multe obiecte de mobilier din gama Modela si sa le alegi pe cele care se potrivesc perfect casei tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.