404 Not Found


nginx
Panasonic – recompensat cu 3 premii la TIPA – TechMagazin

GH3-Storyboard-2

Panasonic a convins Technical Image Press Association (TIPA) de calitatea Camerei Digital Single Lens Mirrorless (DSLM) DMC-GH3, a camerei foto utilizabilă în condiţii extreme DMC-FT5 şi a cardurilor SD.

Panasonic a anunţat că a fost recompesată cu trei premii TIPA 2013, recunoscute pe scară largă ca fiind unele dintre cele mai râvnite în fotografie şi imagistică la nivel mondial. Panasonic LUMIX DMC-GH3 a primit premiul “Best CSC Professional” (cea mai bună cameră compactă profesională cu obiective interschimbabile), Panasonic’s LUMIX DMC-FT5 s-a clasat pe primul loc la categoria „Best Rugged Compact Camera” (cea mai bună cameră foto compactă cu utilizare în condiţii extreme), iar cardurile de memorie Panasonic’s SDHC Gold, Silver şi Blue au câştigat premiul „Best Imaging Storage Media” pentru cele mai bune echipamente de stocare media.

Harris Soejima, Managing Director Panasonic Consumer Marketing Europe, a declarat, “Facem eforturi pentru a ne asigura că aparatele noastre foto digitale oferă cele mai bune experienţe de fotografiere posibile. Din 2008, când am introdus prima cameră DSLM pe piaţă, segmentul de camere compacte a crescut mulţumită noului sistem Micro Four Thirds şi am înregistrat un succes major atrăgând atât profesionişti, cât şi fotografi amatori. Având în vedere că am intrat pe piaţa de camere compacte în urmă cu 10 ani, suntem unul dintre cei mai noi jucători şi este un adevărat privilegiu să fim recunoscuţi pentru calitatea camerelor noastre compacte utilizabile în condiţii extreme.

Mai mult decât atât, oferim o gamă largă de carduri de memorie performante pentru orice utilizare, care nu oferă doar parametri ridicaţi de lucru, dar şi stocare sigură a datelor. Este excelent să vedem că eforturile ne sunt răsplătite cu asemenea premii ale industriei şi suntem onoraţi să fim din nou recunoscuţi de respectabilii jurnalişti internaţionali care jurizează premiile TIPA.”

LUMIX DMC-GH3

GH3_H_HS12035_slant_LCD_resize
Panasonic LUMIX DMC-GH3, camera pentru fotografii profesionişti care doresc să-şi ducă experienţa de filmat la un nou nivel cu o cameră portabilă cu obiectiv interschimbabil, a fost aleasă “Best CSC Professional”, după ce Panasonic LUMIX DMC-GX1 a câştigat anul trecut premiul “Best Advanced Compact System Camera” (cea mai avansată cameră foto compactă).

Unul dintre membrii juriului TIPA a declarat: “Senzorul de 16 MP Live MOS integrat în camera Pansonic LUMIX DMC-GH3 oferă un interval ISO până la 12.800. Filtrarea şi eliminarea sofisticată a zgomotului de imagine, precum şi un nou filtru low-pass furnizează rezultate îmbunătăţite de fotografiere în condiţii de lumină redusă. Utilizând modul Contrast AF, camera oferă performanţe îmbunătăţite de focalizare alături de o pornire mai rapidă şi o durată mai scurtă până la o nouă declanşare. Vizorul electronic are o rezoluție impresionantă de 1.744.000 de puncte, format 16:9 şi acoperire 100%. Camera mai integrează şi un ecran OLED mobil pe partea posterioară (pivotant la 180 de grade în lateral şi 270 de grade în sus şi în jos). Printre funcţiile îmbunătăţite se numără şi o carcasă din aliaj de magneziu, etanșată pentru lichide şi praf.

LUMIX DMC-FT5

FT5_TS5d_front_resize_v2

Panasonic LUMIC DMC-FT5, camera pentru fotografii aventuroşi care au cele mai ridicate aşteptări în materie de fotografiere şi filmare în condiţii extreme a fost aleasă „Best Rugged Compact Camera” păşind pe urmele LUMIX DMC-FT3 care s-a poziţionat pe primul loc în această categorie în 2011.

Un purtător de cuvânt al juriului TIPA a comentat: “Rezistentă în apă până la o adâncime de 13 metri, la şocul unei căderi de la 2 metri, la o presiune de 100 de kg şi la îngheţ de până la -10C, camera Panasonic FT5 de 16,1MP este un exemplu excelent al generaţiei de camere compacte outdoor din ziua de azi utilizabile în condiţii extreme. Aceasta poate înregistra imagini video Full HD (1920 x 1080, AVCHD) cu sunet în sistem Dolby Digital. Lentila Leica DC VARIO-ELMAR (echivalent 28-128 mm) oferă imagini de calitate pe ecranul LCD de 3 inci. Camera este în trendul conectivităţii şi beneficiază de conexiune WiFi “one touch easy” care permite fotografierea de la distanţă folosind aplicaţia “Panasonic Image App”. Acest lucru permite, de asemenea, marcarea imaginilor prin utilizarea funcţionalităţii GPS.

Cardurile de memorie Panasonic SDHC Gold, Silver şi Blue

Gama de carduri de memorie SDHC Panasonic Gold, Silver şi Blue care permit utilizatorilor să capteze şi să stocheze momente importante, au câştigat premiul la categoria “Best Imaging Storage Media”.

Un purtător de cuvând al juriului TIPA a declarat: “Gama de carduri de memorie SDHC Pansonic Gold, Silver şi Blue oferă utilizatorilor un raport optim între bugetul şi camera deţinută şi nevoile specifice de utilizare a cardului. Spre exemplu, seria Gold SDHC, cu unităţi de până la 32 GB are clasă de viteză 10 şi rată de citire/scriere de 90 MB/s, respectiv 45 MB/s cu excepţia modelului de 32 de GB care are o viteză de scriere de 25 MB/s. Seria de carduri SDHC Silver este disponibilă, de asemenea, la capacităţi de până la 32 GB şi clasă de viteză 10 cu o rată de 20 MB/s. Seria de carduri Blue are clasă de viteză 4 şi o rată de citire de 15 MB/s, fiind disponibilă cu capacitate de stocare de până la 16GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.