e8accc19cf907e9d9d0c1d89ef4e470e

Oricine a fost macar o data pe stadion stie ca pregatirea meciului incepe de acasa: tricoul cu echipa favorita, incaltari comode, o palarie – daca e soare sau o pelerina, daca se anunta ploaie. Ce te faci insa, daca meciurile echipei favorite sunt tocmai in Brazilia si tu nu ai reusit sa prinzi bilet?

Tehnologia de azi ne vine in ajutor si, chiar daca nu inlocuieste experienta pe care ti-o dau 50.000 de oamenii pe un stadion, te poate aduce destul de aproape. Unde mai pui ca poti vedea si cele mai importante faze in reluare, totul de pe canapeaua ta confortabila.

Primul dispozitiv, si cel fara de care nu se poate, este televizorul. Pana de curand, experienta era data de diagonala televizorului. Acum se adauga si faptul ca este plat sau curb. Sunetul este aproape la fel de important ca imaginea, asa ca langa televizor trebuie pus si un sistem de sunet performant – un sistem 5.1 va face sa se auda fluierul arbitrului chiar si peste uralele prietenilor :).

Ce este un meci fara seminte, insa nu toata lumea indrageste semintele (care, intre noi fie vorba, fac mare mizerie in casa), asa ca le poti inlocui foarte bine cu floricele. Pachetele speciale, care se baga in cuptorul cu microunde sunt perfecte pentru aceste ocazii. Unele cuptoare au inclusa optiunea „Popcorn” pentru a iti usura munca.

Ok, hai sa vedem daca nu am uitat ceva: TV – bifat, sunet – bifat, rontaieli – bifat…. dar ar mai fi ceva! Hidratarea din timpul meciului este importanta si noi era sa uitam de partea asta: racoritoare sau bere, dupa preferinte. Pe aceasta trebuie sa le bei cu masura si rece, iar aici intra in joc frigiderul. Anumite frigidere vin cu un aparat special de facut gheata, la altele poti folosi clasicele tavite puse in congelator.

Mai sunt cateva zile pana la inceperea campionatului mondial, fie ca vrei sa schimbi unul dintre cele 4 aparate sau vrei sa il iei special pentru aceasta ocazie, noi te asteptam la Flanco. Aici, colegii nostri iti pot oferi sfaturi pentru a face cea mai buna alegere.

PS: Si, pentru a face atmosfera si mai incendiara la meciuri, poti opri aerul conditionat, iar temperaturile demne de Rio de Janeiro vor face restul :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.