404 Not Found


nginx
Oferta care l-a infuriat pe Mos Craciun!

In cadrul campaniei “CardAvantaj, Altex si Media Galaxy – Oferta care l-a infuriat pe Mos Craciun”, desfasurata intre 9 octombrie 2014 si 31 decembrie 2014, orice client care aplica si intra in posesia unui CardAvantaj MasterCard in aceasta perioada, va avea beneficii extinse. Astfel, persoanele care vor accesa aceasta oferta vor primi cadou 200 lei, sub forma de doua vouchere a cate 100 de lei fiecare, pentru achizitia oricarui produs in magazinele Altex si Media Galaxy dar si online, precum si un numar extins de 15 rate fara dobanda pentru achizitiile realizate pana pe 15 ianuarie 2015.

Click aici pentru a accesa CardAvantaj.ro

Cea mai atractiva oferta de pe piata, creata de cel mai iubit card de rate din Romania si cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice, multimedia si IT&C de pe piata, devine astfel de nerefuzat pentru clientii din Romania in aceasta perioada.

Click aici pentru a accesa Altex.ro

Clientii eligibili care aplica si primesc un CardAvantaj pana la finalul anului se pot bucura de beneficiile campaniei pana pe 15 ianuarie 2015. Pentru a putea utiliza voucherele, posesorii CardAvantaj trebuie sa cumpere produse in valoare de minimum 600, respectiv 1.200 de lei. Astfel, la cumparaturi de peste 600 de lei, se poate utiliza un voucher de 100 de lei, care se va scadea din suma de plata, iar pentru cumparaturi mai mari de 1.200 de lei se vor putea utiliza ambele vouchere. Totodata, pentru a beneficia de cele 15 rate clientii trebuie sa aleaga la casa de marcat sau pe website numarul maxim de rate disponibil in mod standard in magazinele Altex si Media Galaxy, adica 12 rate, la care Credit Europe Bank va adauga in mod suplimentar 3 rate ce vor fi evidentiate in extrasul de cont CardAvantaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.