404 Not Found


nginx
Ochelarii Google Glass In Romania – Vezi Preturi – TechMagazin

glccccccassccc-explcccorer-ediccction-albastru-11

Românii pot comanda în premieră ochelarii Google Glass prin intermediul QuickMobile incepand de astazi la pretul de 6.999,90 lei, sunt disponibili in cinci versiuni de culoare iar primele comenzi vor fi onorate incepand cu luna decembrie.

Google Glass sunt activați și folosiți exclusiv cu ajutorul comenzilor vocale ale utilizatorului. Astfel, pentru funcția de fotografiere, utilizatorul trebuie să rostească comanda “OK Glass – take a picture”, iar pentru a filma trebuie utilizată comanda “OK Glass – start recording”.

Click pentru a accesa magazinul online!

Ochelarii au o autonomie a bateriei de 24 de ore, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se plimba în voie, iar greutatea acestora este de doar 43 de grame, pentru a fi cât mai confortabili. Camera atașată are 5 megapixeli și poate înregistra clipuri video HD de 720p. Utilizatorii pot stoca toate amintirile din vacanță, dar și instantaneele și clipurile surprinse în viața de zi cu zi, deoarece Google a echipat cei mai revoluționari ochelari ai momentului cu o memorie de 16GB. Toate fotografiile și clipurile pot fi vizionate pe ecranul integrat de 640X360 de pixeli.

Ochelarii Google Glass se pot conecta la telefoanele de tip smartphone echipate cu sistemul Android cu ajutorul aplicației MyGlass, au acces la Internet prin Wi-Fi ori Bluetooth, iar portul de încărcare este de tip microUSB.

În evoluția sa, QuickMobile urmează un principiu simplu, bazat pe ascultarea dorințelor clienților. Ei sunt cei care ne dictează încotro trebuie să se îndrepte inițiativele noastre. Prin această nouă premieră, QuickMobile oferă clienților posibilitatea de a se bucura de un produs cu adevărat inovativ, adaptat stilului de viață modern, aflat într-o permanentă schimbare. Sunt bucuros că, odată cu această premieră, QuickMobile își confirmă statutul de lider în domeniul IT&C”, a declarat Tudor Țiboc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.