mop-h20-ultra-3-in-1-300x336Prima noastră recomandare pentru categoria produselor de casă este acest uimitor mop H2O Ultra. Atentie! Lasă-ne un comentariu sau trimite-ne un mesaj pentru a afla cum îl poţi achiziţiona la doar 18o RON!

Prezentarea produsului Mop H2O Ultra 3in1

  • Noul H2O Mop Ultra trei in unu, dispozitivul de curatat pe care nimic nu-l da inapoi!
  • Curata, dezinfecteaza si face suprafetele mai curate prin faptul ca transforma apa in aburi. Si pentru a mari puterea de absorbtie, H2O Mop Ultra foloseste o carpa din microfibre. Cand intra in contact cu podeaua, praful si mizeria este eliminata in doar cateva secunde.
  • Curata si dezinfecteaza toate podelele cu puterea aburului, fara chimicale, asa ca nu este periculos pentru nimeni din casa si protejezi mediul inconjurator.
  • Este foarte usor si simplu de folosit. Cu ajutorul formei lui speciale acesta te ajuta sa ajungi in orice colt, chiar si in acele locuri dificile de sub mobila, in timp ce materialul din microfibre inlatura praful si murdaria.
  • Este cel mai uimitor curatitor de podele din lume. Doar pui apa si vezi cum mopul cu aburi indeparteaza murdaria compacta, distruge murdaria uscata, dezintegreaza petele persistente, si asta in timp ce dezinfecteaza si dezodorizeaza simultan. Spre deosebire de galeata cu apa rece, murdara, folosita de obicei, mopul H2O Ultra curata luna cu abur fierbinte continuu folosind 1500 W.
  • Patrunde in murdaria din porii podelei, presiunea aburului o desprinde si o curata, in timp ce pernita de microfibra o indeparteaza, simultan absorbind si dand stralucire. Si, dupa ce ati curatat toate podelele, puneti pernita de microfibra in masina de spalat. Asta o reactiveaza, adica e ca si cum ati curata cu un mop nou de fiecare data! H2O e bun pe orice suprafata, de la linoleum la parchet laminat, marmura, vinil, ceramica, chiar si chitul dintre placi. Si e suficient de sigur si pentru lemn!
  • H2O se transforma in cel mai fantastic curatitor cu abur pentru covoare. Il puneti doar pe glisorul care merge oriunde si stergeti pete sau reimprospatati covoare sau rogojini.
SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.