ADATA

Se pare ca nu doar producatorii de laptop-uri sunt interesati de noua platforma dezvoltata de Intel – Haswell ci si alte companii ce activeaza in domenii adiacente, cum ar fi dispozitivele de stocare de date.

Asa ca, dupa ce in ultimele zile ti-am prezentat o serie de noi notebook-uri ce vor rula pe baza procesoarelor Intel Haswell, astazi a venit randul Adata sa anunte ca va lansa o linie de memorii de gaming ce va fi optimizata special pentru computerele ce vor rula pe baza Intel Haswell.

ADATAAstfel, seria de memorii XPG V2 va inlocui vechea generatie de memorii Adata XPG si va fi compatibila cu cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core si chipset-ul Z87. Noile memorii Adata vor avea 2 oz de cupru, 8 straturi PCB si disipatoare de caldura din aluminiu cu tehnologie Thermal Conductive Technology pentru o mai buna raspandire a caldurii generate.

Daca esti genul caruia iti place sa te lauzi cu un aspect inedit al sistemului tau, atunci te va incanta sa afli ca noile memorii Adata au si un look futuristic asigurat de disipatoarele de caldura. Disponibile in variantele de culoare alb si galben, noile memorii ruleaza cu 2800 MHz la 1.65 volt si au latente de 12-14-14-36 asigurand performante satisfacatoare in jocuri sau aplicatii video.

Memoriile Adata XPG V2 vor fi disponibile in kit-uri de 8 GB (4 GB x 2) sau 16 GB (8 GB x 2).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.