404 Not Found


nginx
Mai mult decât carte: Cărturești pe eMAG! – TechMagazin

banner_blog3

Pentru că niciodată nu ne mulțumim cu puțin…. acum avem pe site și Mai mult! Mai mult decât carte: Cărturești pe eMAG! Ne face o deosebită placere sa va anunțăm că începând din 27 august avem un nou partener Marketplace – Cărturești.

Iubitorii de carte și de accesorii dedicate lecturii, scriiturii, și nu numai, sunt deja familiarizați cu gama largă de produse de suflet din portofoliul Cărturești, așa ca vor fi încântați, fără îndoială, să poată găsi și pe eMAG cele mai valoroase romane ale momentului și cele mai devorate cărți în limba engleză, și cele mai fabuloase cărticele pentru copii. Și nu numai!

Pentru că la Căturesti găsești mult mai mult! Iată doar câteva exemple: accesorii creative care fac și mai plăcută experiența lecturii, produse de papetărie cool cu care îți poți colora colțul tău personal, cea mai ascultată muzică a ultimelor decenii, care te va însoți oriunde și oricând, o selecție super tare de filme, și, poate cea mai specială categorie din cufărul cu surprize Cărturești – cele mai variate și fanteziste cadouri pentru cei dragi!

Vă urăm o călătorie mai mult decât plăcută printre ofertele Cărturești!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.