404 Not Found


nginx
Lideri globali în aplicaţii, jocuri şi muzică pentru telefon, pe scena ICEEfest – TechMagazin

deezer_iceefest_1__03313700

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de marketing digital din lume, Tom Eslinger, director global de creatie al agentiei “Saatchi & Saatchi” si primul presedinte al juriului Mobile Lions de la Cannes vine la ICEEfest, unde va sustine nu doar o prezentare ci si un training privat, cu locuri limitate.

Workshopul dispune de doar 30 de locuri, iar intrarea se poate face pe baza de inscriere prealabila – pentru cei care detin deja un bilet full pass – dar si cu acces doar la acest eveniment din cadrul festivalului, in limita locurilor disponibile pe site-ul www.iceefest.com, sectiunea “Registration”.

O alta prezentare asteptata este cea a serviciului muzical DEEZER, reprezentat de Clément Cezard, Chief Business Development Officer. In Romania, serviciul de muzică DEEZER a devenit foarte cunoscut mai ales dupa ce a fost inclus în abonamentele Panteră de la Orange.

Cele peste 20 de milioane de melodii oferite de DEEZER pot fi accesate si de pe computer, dar si de pe telefonul mobil, printr-o aplicație compatibilă cu sistemele de operare mobile iOS, Android, Windows Phone și BlackBerry OS.

Si Facebook vine la Bucuresti si pentru a prezenta ultimele noutati legate de aplicatii mobile si jocuri pe telefon. Juanma Jura, Lead for EMEA Gaming Marketing Solutions, va deschide cea de-a doua zi de ICEEfest.

Evenimentul este cel mai amplu de acest tip care a avut loc pana acum la Bucuresti, reunind mari jucatori ai industriei – Google, Facebook, Microsoft, Yahoo – alaturi de agentii de creatie si strategie digitala majore din lume, producatori de tehnologie, aplicatii, jocuri si continut online.

In plus, ICEEfest are si o consistenta parte de divertisment, cu evenimente precum “Viral Movie Night” unde comedianti cunoscuti vor vorbi despre cele mai amuzante clipuri de pe net sau “Stars vs Internet” unde vedete precum Horia Brenciu sau Marius Moga vor discuta despre cum le-a influentat cariera tehnologia si social media.

Evenimentul de saptamana viitoare e organizat de Thinkdigital in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft Romania –  prin Internet Explorer 10 si Windows 8.

Ultimele locuri libere pot fi rezervate pe site-ul oficial www.iceefest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.