iwatch

In ultima vreme, mediul virtual a fost impanzit cu din ce in ce mai multe controverse legate de iWatch, miticul „smartwatch” despre care se presupune ca va fi lansat de Apple. iWatch, presupunand ca el chiar exista in realitate, va putea fi sincronizat cu iPhone-ul, astfel ca iti va oferi posibilitatea de a vedea cine te apeleaza ori iti trimite mesaje… doar printr-o privire aruncata la incheietura mainii!

Primele zvonuri legate de iWatch au aparut atunci cand pe blog-ul AppleInsider a fost publicata informatia conform careia Apple a depus o cerere de brevet pentru interesantul accesoriu. Acesta a starnit deja interesul multor oameni pasionati de tehnologie si de Apple, in general.

Nu incape indoiala in faptul ca ceasurile de mana sunt accesorii foarte ravnite si fashionable (lista ceasurilor care costa mai mult decat un Ferrari este surprinzator de lunga), iar ideea ca Apple va scoate pe piata un „smartwach” ii intriga pe multi!

Totusi, nu putini sunt cei ce se intreaba daca ideea de a putea sa te uiti la incheietura mainii pentru a vedea cine te suna ori iti trimite un sms este o alternativa viabila la a petrece cateva secunde pentru a-ti verifica efectiv telefonul mobil.

In plus, nu se spune nimic despre functia ceasului de a-ti indica ora! Marshal Cohen (NPD Group) a realizat un studiu din care reiese ca atunci cand abordezi un adolescent care poarta ceas si il intrebi ce ora este, acesta se grabeste sa-si scoata telefonul din buzunar pentru a-ti raspunde.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.