404 Not Found


nginx
Google in pericol? Cum vrea Facebook sa schimbe cautarea pe net – TechMagazin

google-in-pericol-cum-vrea-facebook-sa-schimbe-cautarea-pe-net_size1

Planul pus la cale de oamenii lui Zuckerberg ii sperie pe cei care se tem de confidentialitatea datelor.

Cei de la Facebook ar vrea o parte din felia Google si gandesc un sistem al cautarilor pe Internet care se vrea mai bun. Creatorul retelei de socializare, Mark Zuckerberg, a spus ca va face search-ul o parte mai importanta a site-ului sau.

“Facebook este cel mai in masura sa raspunda intrebarilor pe care le au oamenii”, a spus Zuckerberg, care planuieste sa construiasca un sistem de search mai bun pentru Facebook, pe masura ce acest site va evolua.

Deja reteaua socializa lucreaza in acest sens. Fiecare cautare pe care o face un utilizator pe Facebook este acum stocata si afisata, scrie DailyMail. Toti utilizatorii vor putea vedea cautarile dand click pe Activity Log, iar modificarea aceasta se va petrece in urmatoarele saptamani.

Ca sa nu se interpreteze, cei de la Facebook au tinut sa precizeze ca toate cautarile facute de o anumita persoana vor fi vizibile doar pentru aceasta, nu si pentru ceilalti utilizatori.

Mark Zuckerberg a mai spus ca Facebook proceseaza acum un miliard de cautari pe zi fara prea mari eforturi si a spus ca “la un anumit moment” va construi un motor de cautare mai puternic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.