404 Not Found


nginx
Flanco deschide 2 magazine în ţară înainte de BLACK FRIDAY – TechMagazin

flanco_noi_magazine_38085900

Flanco va deschide, joi, două magazine în oraşele Deva şi Galaţi, în urma unei investiţii totale de 3,6 milioane de lei, reţeaua retailerului electro IT urmând să ajungă astfel la 82 de unităţi, a anunţat luni compania.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

“Magazinul Flanco din Galaţi Shopping City, alături de cel din Ulpia Shopping Center Deva, adaugă peste 1.400 metri pătraţi spaţiu de expunere şi vânzare reţelei Flanco”, se arată într-un comunicat al companiei.

Anul trecut, Flanco a înregistrat o cifră de afaceri de 137 milioane euro, în creştere cu 25% comparativ cu 2011. Pentru acest an, compania estimează un avans al afacerilor de 15%, informează Mediafax.

Cu peste 900 de angajaţi, Flanco Retail operează business-ul fostei companii Flanco International. Retailerul este controlat de The Retail Network SRL, unde omul de afaceri Iulian Stanciu deţine 100% din părţile sociale.

Magazinul online electroIT emag.ro şi retailerul Flanco anticipează în perioada campaniei Black Friday vânzări de 41 milioane de euro, în creştere cu 52% faţă de evenimentul similar din 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.