404 Not Found


nginx
Fii tu primul care marcheaza!

LB570-inscreen-image _fotbal

Au mai ramas cateva zile pana la inceperea Campionatului Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia, fiind cea de-a 20-a editie si urmand a se desfasura in perioada 12 iunie – 13 iulie. Este pentru a doua oara cand Brazilia gazduieste acest eveniment, dupa editia din 1950.

Pentru unul dintre cele 31 de locuri libere (Brazilia fiind deja calificata automat, ca tara gazda) s-au batut 203 echipe nationale de fotbal FIFA din 208 existente, etapele de calificare desfasurandu-se in perioada 15 iunie 2011 – 20 noiembrie 2013, 24 dintre cele 32 de echipe calificate au fost prezente si la editia precedenta a Campionatului Mondial, iar unica debutanta este Bosnia si Hertegovina, care s-a calificat pentru prima data ca tara independenta.

Din pacate, Romania nu s-a calificat nici de data aceasta, dar ne putem indulci putin amarul daca ne gandim ca, la prima editie a Campionatului Mondial de Fotbal, ce a avut loc in Uruguay, in 1930, tara noastra a fost una dintre cele doar 13 echipe prezente.

Meciurile se vor juca in 12 orase si, in Romania, vor fi transmise de posturile nationale de televiziune ale TVR, majoritatea pe TVR1 si TVR HD, dar si cateva pe TVR2. Programul complet al meciurilor poate fi gasit aici iar un televizor perfect, pentru zecile de ore dedicate sportului rege, iti poti alege de aici http://www.altex.ro/newsletter – marcheaza super oferte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.