paypal-accepta-bitcoin-ca-modalitate-de-plata-276772

F64 Studio, cel mai mare retailer specializat in comertul cu echipamente foto-video din Romania, va introduce pana la finalul acestui an posibilitatea platii prin bitcoin, devenind astfel primul magazin online de mari dimensiuni care va introduce aceasta modalitate pe piata.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

“Vrem sa implementam plata prin bitcoin pana la finalul anului. Suntem deja in discutii si estimam ca pana inainte de sarbatori vom reusi sa punem sistemul de plata in functiune. Bitcoin este o inovatie in domeniul platilor online, insa nu stiu cat de mult se potriveste pe modelul nostru de business, dar noi vom incerca”, a declarat Marian Alecsiu, CEO al F64, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Intrebat de platile cu cardul in magazinul F64, Marian Alecsiu a subliniat faptul ca romanii inca prefera plata cash in detrimentul celei online sau cu cardul. “Inca suntem departe de o piata civilizata. In cazul nostru plata cu cardul – atat online cat si offline – se ridica la cel mult 20%. Ne-am bucura sa vedem o imbunatatire,nu am insa mari sperante. Depinde cum va accepta clientul. Tocmai de aceea noi am incercat sa impulsionam vanzarea inca din urma cu doi ani cand am implementat posibilitatea platii in rate”, a mai spus Marian Alecsiu.

sursa: Wall-Street.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.