404 Not Found


nginx
eMAG comercializeaza de acum alimente si bauturi, in urma unui parteneriat incheiat cu Mega Image

mega_banner

eMAG si Mega Image au anuntat un parteneriat strategic si lanseaza “Supermarket la tine acasa“, serviciu prin care clientii pot comanda produse alimentare si bauturi care le vor fi apoi livrate acasa, prin curier. Proiectul este in versiune beta, iar livrarea se face in maxim 24 de ore. Clientii pot ridica si personal de la Mega Image produsele comandate.

Servicul poate fi accesat incepand de marti, in versiunea beta, la adresa www.emag.ro/supermarket sau direct din pagina de start a web site-ului eMAG, sectiunea Supermarket. Oferta de produse din momentul lansarii cuprinde peste 7.500 de articole distincte si acopera  170 de categorii specifice unui supermarket.

In prima etapa, magazinul online “Supermarket la tine acasa” va functiona in versiunea beta, deoarece atat oferta de produse, cat si platforma si serviciile vor fi ajustate si optimizate pentru a imbunatati constant experienta de cumparare.

Clientii beneficiaza de servicii flexibile de livrare, prin curier, oriunde in tara sau pot ridica personal produsele comandate online. Platforma online va permite clientilor nu numai sa comande ceea ce doresc, dar si sa stabileasca un interval precis de livrare, in functie de programul lor.

Livrarea la domiciliu se va face in maximum 24 de ore oriunde in tara, iar clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face in intervalul de functionare a fiecarui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numara Mega Drive, situat in Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov. Lista punctelor dedicate de livrare din Bucuresti si Ilfov poate fi gasita aici

Comenzile efectuate de pe un cont pot fi livrate catre mai multe adrese, asa incat o singura persoana poate sa faca aprovizionarea, online, pentru mai multe familii, din acelasi oras sau de oriunde in tara.

Mega Image a construit un depozit special in Bucuresti, unde produsele comandate online vor fi pregatite de livrare. Toate cumparaturile vor fi ambalate in pungi sau cutii speciale, pentru livrare la domiciliu sau ridicare din magazine. Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. In cazul ridicarii comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plata acceptata este online.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 332 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (174), Shop&Go (156), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.