Conectare Mouse, Stick, Tastatura, HDD Pe Android – Da, in caz ca nu stiati, puteti conecta la o tableta sau la un telefon diferite periferice precum un mouse, o tastatura un stick de memorie sau pe unele dispozitive chiar si un HDD extern.

Poti face asta doar din amuzament sau atunci cand ecranul nu iti raspunde bine la comenzi, pentru o utilizare mai usoara sau in cazul tabletelor cu ecran mai mare pe care le poti transforma cu usurinta intr-un laptop. Poti copia fisiere, muzica sau poti viziona filme prin atasarea unui HDD la un telefon sau la o tableta (unele dispozitive nu accepta un HDD)

Unele tablete vin la pachet cu tastaturi ce se conecteaza prin USB sau prin Bluetooth, dar de ce sa platesti in plus cand o poti face gratuit.

Conectare Mouse, Stick, Tastatura, HDD Pe Android

Pentru a face asta, ai nevoie de un cablu OTG pe care il poti achizitiona foarte ieftin, pretul acestuia fiind de doar 20-30 lei. Un exemplu de pret aveti AICI. Apoi, tot ce iti mai ramane de facut este sa atasezi acest cablu in portul micro USB al dispozitivului iar in celalalt capat sa atasezi un mouse, o tastatura, stick USB, etc.

Pe ecranul telefonului sau a tabletei va aparea un pointer (in cazul atasarii unui mouse) exact ca pe computer, functionarea fiind impecabila si precisa. Tastatura este suficient sa o conectati si sa incepeti sa o folositi. Nu trebuie sa instalati driveri sau aplicatii pentru a putea folosi aceste periferice.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.